UMRO GLUMAC NEBOJSA GLOGOVAC

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac (48) preminuo je jutros nezvanično je potvreno u Institutu za onkologiju!

 

Da podsetimo, krjem januara pojavila se informacija da su Nebojši Glogovcu lekari na Institutu za onkologju u Beogradu konstatovali rak pluća, i odmah je počeo da prima terapiju

Iza sebe ostavio troje dece

Nebojša je u oktobru 2016. odine postao otac po treći put kada je dobio ćerkicu Sunčicu sa svojom devojkom Milicom Šćepanović, koja se porodila prirodnim putem u njihovom domu. Glogovac iz prvog braka sa slikarkom Minom Glogovac ima dva sina, Miloša i Gavrila.

– Nebojši neko vreme nije bilo dobro, ali niko nije ni pomišljao na ovako ozbiljnu bolest. nedavno mu je naglo pozlilo i hitno je primljen u bolnicu, gde je zadržan kao bi lekari uradili kompletnu dijagnostiku. Posle pregleda doktori su mu rekli da ima karcinom pluća – ispričao je izvor blizak Glogovcu.

On dodaje da su Nebojši doktori odmah prepisali terapiju i da su ga nakon toga pustili kući, odakle je nastavio sa lečenjem.Glogovac je i ranije imao zdravstvenih problema. On jeu junu 2015. zbog zakrčenja krvnih sudova primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti na Dedinju. Nakon pregleda je pušten kući jer njegov kardiovaskularni sistem nije bio u toliko lošem stanju, ali su mu lekari tada savetovali da ostavi pušenje i da bude više fizički aktivan.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI