DJOKOVIC PROPUSTA AUSTRALIJAN OPEN

Najbolji srpski teniser Novak Đokovic prinuđen je da odustane od turnira u Dohi, koji pčinje 1. januara 2018. godine, s obzirom na to da i dalje osća bolove u laktu

 

Novak je najpre u posledji čas otkazao učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, a sada je saopštio da neće igrati ni u Dohi, gde je prošle godine podigao pobednički pehar. – Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u ohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250 – rekao je Novak i dodao:- Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati – istakao je srpski teniser.

On je objasnio i da je po preporucilekara odlučio da odustane od turnira u Dohi.- Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta. Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to usoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju – zaključio je Đoković.Kako sada stoje stvari, i nastup na prvog grend slemu u sezoni, Australijan openu, koji počinje 15 januara, je pod znakom pitanja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI