ZVORNIK : Filip Korac pusten na slobodu, jer nema dokaza

ZVORNIK – Filip Korać koji sinoć oko 20 časova, osumnjičen za ubistvo Čede Đokića u Zvorniku, pušten je na slobodu, jer nema dokaza da ima bilo šta veze sa ovim ubistvom, saznaje Kurir. Koraća su sinoć oko 20 časova uhapsili pripadnici Granične policije BiH u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske prilikom ilegalnog prelaska granice i on se dovodio u vezu sa ubistvom Čede Đokića.


Korać je posle saslušanja u policiji zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu, saznaje Kurir.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, reč je o desnoj ruci vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, sa kojim je uhapšeni Korać radio na tržištu narkotika. Kako saznaju bosanski mediji, Korać se tim nezakonitim aktivnostima bavio na području Vojvodine, a vremenom je “posao” proširen i preko granice, u Republiku Srpsku, zbog čega padaju u vodu sve priče da je Đokić ubijen snajperom sa teritorije Srbije.

U tom kriminalnom krugu bio je i ubijeni Čedo Đokić, pa se pretpostavlja da ga je Korać ubio zbog nekih neraščišćenih računa.

Kako je juče saopšteno, policajci su došli do saznanja da je na području MZ Papraća, opština Šekovići, nađeno zapaljeno vozilo marke “felicija”. Po naredbi tužioca iz Vlasenice obavljen je uviđaj kojim je utvrđeno da je auto zapaljen, pa se radi na utvrđivanju eventualnog povezivanja paljevine automobila sa ubistvom.

Podsećamo, Čedo Đokić (60) ubijen je u ponedeljak ujutro na balkonu stana u Ulici patrijarha Pavla u Zvorniku, koji se nalazi na trećem spratu.

(J.S.)

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI