ZUTE PUSACICE Akademike i najuspešnije Srbe nazvali “sendvičarima” samo zato što su PODRŽALI VUČIĆA!

Akademike i najuspešnije Srbe nazvali “sendvičarima” samo zato što su PODRŽALI VUČIĆA!
Progas “Za bolju Srbiju” koju je potpisalo oko 650 intelektualaca, umetnika, sportista i javnih ličnosti, kao podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, toliko je zaboleo žutu dosističku kvazi-elitu, da su potpuno izgubili kompas

Zaslepljeni mržnjom, na društvenim mrežama osuli su drvlje i kamenje po potpisnicima Proglasa, nazivajući naše akademike, uspešne umetnike, intelektualce i sportiste –  “botovima” i “sendvičarima”?!  Slobodan Georgiev, miljenik Evropske unije i urednik Balkanske istraživačke novinarske mreže BIRN, napisao je na Tviteru da su potpisnici Proglasa “novi botovi”.

Na to su se odmah nadovezali dežurni mrzitelji Biljana Lukić, Jelena Maćić, Dejan Anđus… sa svojim komentarima i omalovažavanjem ljudi koji su potpisali proglas.

A recimo, jedan od potpisnika Proglasa je i bivša dekanka filološkog fakulteta Aleksandra Vraneš koja je završila Kembridž i doktorirala u Japanu. Takvog stručnjaka nazvati “sendvičarem” je u najmanju ruku sumanuto.

Ili su “botovi” naprasno postali i najugledniji srpski akademici, najuspešniji sportisti, možda?

S druge strane, upravo oni koji se busaju u grudi svojim elitizmom, uglavnom su dogurali do srednje škole. Biljana Lukić je, mna primer, studirala 20 godina a najveći profesionalni uspeh joj je posao najavljivačice na SOS kanalu. A Jelena Maćić je po zanimanju – šminkerka. Čista elita.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI