ZORANA OPLELA PO SESELJU: NIKO NECE PROSTAKLUK, BEDU I BENZIN U FLASI

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ponovila je da u SNS nije bilo razgovora o predsedničkom kandidatu, da njoj to niko nije ponudio, kao i da ne očekuje. Mihajlović je, međutim, uverena da lider SRS Vojislav Šešelj nema šanse u predsedničkoj trci…


Smatra da je za predsedničkog kandidata presudna podrška premijera i predsednika SNS Aleksandra Vučića, a od ostalih članica koalicije očekuje da podrže kandidata naprednjaka.

– Ne znam šta više da kažem na to što me guraju za predsedničkog kandidata – rekla je Mihajlović u intervjuu za Kurir, dodajući da joj to niko nije ponudio, niti to očekuje.

Ona je na komentare da se nije oglašavala oko mogućnosti da Saša Janković bude kandidat odgovorila da je jedina u SNS koja je do sada javno rekla da neće glasati za Jankovića ako se kandiduje za predsednika Srbije.

– Uvek ću podržati kandidata svoje stranke. Druge nisam čula na ovu temu – prokomentarisala je ona.

Na pitanje da li Vojislav Šešelj ima šanse da vodi državu, Mihajlović je odgovorila da je Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno drugačija, i da je to danas moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja.

– Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, do zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama – upitala je Mihajlović, a zatim konstatovala:

– Šešelj nema šanse, zato napada sve koji ga prozovu da pogleda u kalendar ili ogledalo – rekla je Mihajlović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI