ZORANA IVICI DACICU : TI si poslednji od koga zavisi ko ce biti kandidat SNS za predsednika!

Lider SPS Ivica Dačić je poslednji čovek na svetu koji će se pitati o kandidatu Srpske napredne stranke za predsednika, poručila je danas funkcionerka SNS Zorana Mihajlović

 
– Bojim se da se predsednik SPS Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom. Dačić je poslednji čovek na svetu od kog će zavisiti ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije – objavila je danas Mihajlović na svom Fejsuk profilu povodom Dačićeve izjave da socijalisti ne bi podržali Mihajlovićku za predsednika Srbije ako bi je kandidovao SNS.

– Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije – poručila je Mihajlović i dodala da će to učiniti isključivo Aleksandar Vučić i najviše rukovodstvo SNS.

Ona je napisala i da očekuje od svih koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića, da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić.

– Bilo bi krajnje neprincipijelno da stranke koje sede u Vladi koju vodi premijer Vučić budu protiv kandidata koga je predložio predsednik Vlade u kojoj sede – zaključila je Mihajlović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI