ZELEZNIK : Alen Kostic RANJEN U ORUZANOM OBRACUNU

Mladić izrešetan u obračunu u Železniku!
U beogradskom naselju Železnik došlo je do oružanog obračuna u kojem je, kako nezvanično saznajemo, ranjen navijač Alen Kostić


– U Ulici radnih akcija, ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar – potvrdili su u MUP-u.

Prema prvim informacijama, iz automatskog oružja pucano je na Alena Kostića koji je od ranije poznat policiji. Mladić je teško ranjen.

U toku je policijski uviđaj.

Alen Kostić (27), zvani Kubi, vođa partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, već je ranjavan 2013. godine u Železniku, kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja.

Kostić je ranjen u nogu, a policija ispituje da li je to bilo upozorenje ili promašaj.

Kostić je do 15. oktobra 2013. bio u pritvoru zbog sumnje da je 27. avgusta štanglom pretukao Jugoslava D. (44). Protiv njega je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubistva, i on je do sredine oktobra bio u Okružnom zatvoru, a onda je pušten da se brani sa slobode.

Grupa navijača Partizana poznata kao „Alkatraz“, čiji je vođa Đorđe Prelić, u stalnom je sukobu sa „Zabranjenima“, među kojima je jedan od vođa Alen Kostić. Njihova rat traje od septembra 2011. godine.

Zasad je nepoznato da li je oružani obračun navijačkih grupa koji se danas desio u Rakovici na bilo koji način povezan sa ovim ranjavanjem u Železniku.

POST UPDATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alen Kostic ranjen u zelezniku POLICIJA UHAPSILA NAPADACA

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI