Zbog zene prijatelju smrskao glavu, pa ga zapalio u automobilu

ALEKSANDROVAC – Zoran Maksić (40) iz Župe uhapšen je zbog sumnje da je metalnom šipkom nasmrt po glavi i telu pretukao prijatelja Đurđa Ugrinića (44) iz sela Jelakci, kod Aleksandrovca. Zoran je nakon ovog brutalnog zločina zapalio automobil kako bi prikrio stravičan zločin.
Kako nas portal saznaje, Đurđe i Zoran su se družili i imali zajednički malinjak, a komšije kažu da su se posvađali zbog Zoranove bivše žene.


– Zoran je već neko vreme pretio Ugriniću, jer je smatrao da je ovaj kriv što ga je žena ostavila i otišla s njihovo dvoje dece – kaže jedan od komšija.

Nesrećni Đurđe završio je s radom oko malina i kamionom se vraćao iz hladnjače. S obzirom na to da mu je Maksić već neko vreme slao preteće poruke, Đurđe je želeo da porazgovaraju i reše problem, pa su se našli kad se Ugrinić vratio iz hladnjače.
– Đurđe je kamionom išao do svojih kola, koja je parkirao u blizini, i tu se našao sa Zoranom. Na dogovoreno mesto došao je opremljen palicom, kojom je nasmrt prebio svog nekadašnjeg prijatelja, a potom ga ubacio u automobil i zapalio – kaže vidno potresena komšinica pokojnog Đurđa.

Zoran je doskora bio oženjen, ali ga je žena ostavila i otišla s njihovo dvoje dece. Kako kažu meštani, Maksić je sumnjao da između njegove bivše supruge i njegovog prijatelja postoji nešto.

Bili su drugovi

– Zoran je bio ljut na Đurđa, stalno mu je pretio, ali jadan čovek naivan, nije shvatao pretnje ozbiljno. Ipak su bili prijatelji – kaže komšinica.

U Jelakcima meštani su šokirani, a za Đurđa imaju samo reči hvale.
– Bio je veoma dobar čovek, vredan. Nema kome nije pomagao, tuga – kaže školski drug pokojnog Đurđa.

Sahrana Đurđa Ugrinića biće održana danas u selu Jelakci, a istog dana u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu biće saslušan i Zoran Maksić. Zoranu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo i on će biti priveden tužiocu u Kruševcu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI