ZAMENA STARO ZA NOVO FIAT SRBIJA : NAJBOLJA PONUDA

VOZITE NOVI FIJAT ODMAH: Zamenite polovnjak za najnoviji tipo, punto, ili 500L uz veliki popust.

 
Kompanija “Fijat Krajsler automobili” (FCA) spremila je dosad najbolju ponudu za vlasnike polovnih FIJATOVIH vozila! Tokom akcije “Staro za novo”, u okviru takozvanog Lojaliti programa, vlasnicima polovnih FIJATA se pružaju najbolji uslovi za kupovinu potpuno novog FIJATA.
Naime, posebno kreiran “Lojalti program” omogućava da svi vlasnici FIJAT vozila zamene auto za novi model istog brenda, ne opterećujući dodatno kućni budžet.Kompanija sada nudi dodatni bonus za sistem zamene „Staro za novo”.

Potrebno je da vlasnici bilo kog FIJAT modela dovezu automobil u neki od ovlašćenih dilera FCA. Na procenjenu vrednost dodaje se 1.300 evra bonusa, za kupovinu modela TIPO SEDAN, dok je popust na sve ostale FIJAT modele 800 evra.

Na konkretnom primeru modela FIAT PUNTO, to bi značilo da vlasnik doveze automobil na procenu, a na iznos procene dodaje se vrednost od 1.300 evra u dinarskoj protivvrednosti kao bonus –  u slučaju da je kupac odlučio da kupi FIAT TIPO sedan.

Za sve ostale FIAT modele dodaje se iznos od 800 evra u protivdinarskoj vrednosti. Sam taj zbir dovoljan je kao učešće za kredit prilikom kupovine novog modela iz FIAT game.

Ponuda se odnosi isključivo na vlasnike FIAT vozila i važi do kraja godine.

Na linkovima ispod možete preuzeti promo cenovnike:

Tipo Sedan: http://www.fiatakcija.com/fiat-loyalty/tipo-sedan-cenovnik.pdf

Tipo Hatchback: http://www.fiatakcija.com/fiat-loyalty/tipo-hb-cenovnik.pdf

Preuzmite Loyalty cenovnik svih Fiat modela: http://www.fiatakcija.com/fiat-loyalty/cenovnik.pdf

popularno

SUNKA HAKER IZ SRBIJE POKUSAO OROBITI BANKU U DABLINU

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI