ZAKLAO MAJKU, odlezao kaznu, a sad ZLOSTAVLJA BAKU. POLICIJA

ZAKLAO MAJKU, odležao kaznu, a sad ZLOSTAVLJA BAKU!
Antal Skendžić (29), učesnik PRVOG SRPSKOG Velikog brata, osuđen je zabranom prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) i njenoj kući u Lukinom Selu jer ju je tukao i maltetirao. On je već robijao zbog ubistva majke

U javnosti je ostao upamćen nakon što se javno deklarisao kao biseksualac. Skendžiću je presudu za fizičko uznemiravanje babe doneo Osnovni sud u Zrenjaninu.

Rozalija Greguš je fizičko i psihičko maltretiranje svog unuka Antala Skendžića prijavila nadležnim organima.

– Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu, pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju su njene navode potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je maltretirao staricu – kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

screenshot

Osnovni sud u Zrenjaninu doneo je presudu “da se uzdržava od svakog drskog, zlonamernog i bezobzirnog ponašanja kojim se ugrožavaju telesni integritet, duševno zdravlje i spokojstvo babe Rozalije”.

Umesto zatvora dobio je zabranu prilaska babi, ali i njenoj kuću u Lukinom Selu. Ukoliko prekrši zabranu i babi priđe na manje od 200 metara, biće uhapšen.

Podsetimo, Antal je ubio svoju majku (48) nožem u noći između 2. i 3. novembra 2007. godine. .

Sa još 11 takmičara, u kući Velikog brata proveo je nedelju dana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI