ZAGREB: OTKRIVENI I UHAPŠENI napadači na mlade vaterpoliste Partizana!

ZAGREB: OTKRIVENI I UHAPŠENI napadači na mlade vaterpoliste Partizana!
Zagrebačka policija identifikovala je napadače na mlade vaterpoliste Partizana, a među njima nalazi se i jedan maloletnikKako navode, dvojica 24-godišnjaka i jedan maloletnik osumnjičeni su za krivično delo telesne povrede zbog zločina iz mržnje.

“Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak, 8. avgusta ove godine, oko 21.50 sati, oštećenima koji su bili u društvu još trojice maloletnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni te, kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu, počeli ih vređati, a potom ih i fizički napali”, navodi se u saopštenju policije.

Osim toga, ističe se da je osumnjičeni maloletnik “zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima, te su osumnjičeni zajedno s još dve zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po celom telu, a zatim pobegli prema Ulici biskupa Galjufa”.
Jednom vaterpolisti je slomljen prst, a više njih je zadobilo udarce u glavu šipkama i rukama. Vatrepolisti nisu zadobili unutrašnje povrede, rekao je za RTS Dragan Tomašević otac jednog vaterpoliste nakon napada. 

Iz policije navode da je vaterpolistima Partizana pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gde je utvrđeno da su lakše povređeni.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policijski službenici su nadležnom državnom tužilaštvu podneli poseban izveštaj. Kriminalističko istraživanje u smislu utvrđivanja identiteta još dve nepoznate muške osobe koje su bile među napadačima se nastavlja”, dodaje zagrebačka policija.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI