ZADRUGA: SESELJ ULAZI U ZADRUGU ZA 1,5 MILIONA EURA

Već je dogovoreno da šef SRS za prvih 24 sata u rijalitiju dobije 100.000 evra! Šešelj: Još pregovaramo, tražim sve pare unapred, a Željko kaže da može da isplati odmah samo jedan deo
 

Predsednik SRS Vojislav Šešelj ponovo ulazi u rijaliti-šou! Vođa radikala, koji je 2015. nakratko ušao na ‘Farmu’ (vidite okvir), pojaviće se u subotu 16. septembra i u ‘Zadruzi’ na TV Pink!Vlasnik ove televizije Željko Mitrović ponudio je, kako saznajemo, Šešelju neverovatnih milion i po evra da najmanje 30 dana ostane u rijalitiju! Šešelj još nije prihvatio ovu ponudu, ali je već dogovoreno da za prvih 24 sata u ‘Zadruzi’ dobije 100.000 evra!

Milionske ponude
Kad je čuo da mi iz Hepija nude milion evra za ‘Parove’, Mitrović mi je ponudio milion i po evra da uđem u ‘Zadrugu’ i izdržim koliko mogu. To ne može biti više od mesec dana
Vojislav Šešelj, lider SRS

Aranžman podrazumeva da Šešelj bude smešten u luksuznom delu ‘rijaliti grada’, odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet.

Načelan dogovor

Prema rečima naših dobro obaveštenih izvora, Mitrović i Šešelj su pregovore o ulasku u ‘Zadrugu’ započeli početkom ove nedelje…

– Željko je bio veoma otvoren. Odmah je ponudio Šešelju da za 100.000 evra na 24 sata uđe u rijaliti. Iako isprva nije hteo ni da čuje da prespava u ‘Zadruzi’, Vojislav se na kraju predomislio i prihvatio da u rijaliti uđe u subotu 16. septembra… Potom mu je Željko ponudio milion i po evra za mesec dana boravka u šouu. Šešelj je rekao da mora dobro da razmisli. Još mu ništa nije odgovorio, ali ta milionska ponuda, najveća u istoriji srpske televizije, i dalje važi – prenosi Informerov izvor, blizak saradnik vlasnika TV Pink.

Mač sa dve oštrice

Branko Pantelić

Šešeljev ulazak u rijaliti je mač sa dve oštrice. Može i da mu koristi i da mu šteti
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak

Pozvali smo juče i Željka Mitrovića, koji nam je samo kratko potvrdio da će Šešelj biti deo njegovog rijalitija.

– Šešelj ulazi u “Zadrugu”. Kada, kako i koliko, o tome još ne mogu da govorim… – rekao nam je Mitrović, odbijajući da bilo šta dalje govori na ovu temu.

Vojislav Šešelj potvrđuje da mu je Mitrović ponudio ogromne pare da uđe u “Zadrugu”.

– Istina je, pošto je čuo da mi iz TV Hepi nude milion za ‘Parove’, Mitrović mi ponudio milion i po evra da uđem u “Zadrugu” i izdržim tamo koliko mogu. Upozorio sam ga da ne mogu više od mesec dana… U svakom slučaju, mi još pregovaramo, jer ja tražim sve pare unapred, a Željko kaže da ne može baš sve odmah da isplati, već samo jedan deo. Pregovori traju – rekao je Šešelj, koji kaže da je ‘krajnje vreme da neko ozbiljan bude ozbiljno plaćen’.

– Na tom rijaliti i političkom tržištu jako dobro prolaze starlete i politički analitičari, mada uopšte ne razumem šta su ta zanimanja. Krajnje je vreme da neko ko se ozbiljno bavi naukom i politikom na tržištu postigne određeno priznanje, da ozbiljan čovek bude ozbiljno plaćen… – objašnjava Šešelj, koji već ima i plan kako će podeliti milionski honorar:

– Trećinu novca ću odvojiti za porodicu, trećinu za stranku, dok ću trećinu dati u dobrotvorne svrhe…

Šešelj septembra 2015. bio na “Farmi”

Vojislav Šešelj se 29. septembra 2015. godine pojavio na dva sata u rijaliti-šouu “Farma”, koji se takođe emitovao na TV Pink.
Šešelj je tom prilikom stanovnike na imanju u Lisoviću častio večerom i odgovarao na njihova pitanja. Iako mu je ponuđeno da ostane do kraja i takmiči se za glavnu nagradu i titulu pobednika, Šešelj je to tada glatko odbio.I dok niko od viđenijih političara nije juče želeo da komentariše najnoviji Šešeljev rijaliti-potez, marketinški stručnjak Nebojša Krstić smatra da ulazak u ‘Zadrugu’ šefu SRS može doneti i korist i štetu.

Ako Šešelj bude umeo da iskoristi dobijeno vreme i interesovanje, ulazak u ‘Zadrugu’ neće mu naškoditi. Ne znam zašto se diže fama oko rijalitija kad postoji daljinski upravljač.– Šešeljev ulazak u rijaliti je mač sa dve oštrice. S jedne strane, njegova publika gleda taj program, ali nisam siguran da ta publika voli da vidi svog političkog lidera u okruženju starleta i igračica na šipci. Lako može da se desi da mu dara bude skuplja nego mera… – objašnjava Krstić.

Ima svoje razloge

Na drugoj strani, Ivana Vučićević, glavna i odgovorna urednica Studija B, uverena je da Šešelj ima dobre razloge za ovo. Šta god ko mislio o Vojislavu Šešelju, svi ćemo se složiti da se radi o natprosečno inteligentnom čoveku. On najbolje zna šta ga je navelo da uđe u jednu emisiju ovog formata, a brzo će se pokazati da li mu je taj postupak u političkom smislu pomogao ili odmogao – zaključuje Vučićevićeva.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI