YOUTUBE CHAT: NOVI SERVIS NA JUTUBU

Jutjub je predstavio novu opciju koja će korisnicima aplikacije omogućiti da četuju o video-snimcima bez potrebe da izlaze iz nje
 

Nova opcija nazvana je “Share on YouTube”, piše “Daily Mail”.Google se nada da će novom chat opcijom korisnike sprečiti da prelaze na druge aplikacije za dopisivanje, kao što su FB Messenger, WhatsApp, Viber i druge.

Čuvena kompanije je na ovoj opciji počela da radi još u maju 2016. godine, a ona je sada dostupna svim korisnicima Jutjub aplikacije na planeti.– Počevši od danas, svi korisnici mogu da dele snimke sa porodicom i prijateljima direktno putem Jutjuba. Ne samo da možete da šaljete i primate snimke, već možete i da se dopisujete o njima direktno na YouTube-u. Možete pozvati i druge prijatelje da se priključe konverzaciji- izjavio je menadžer proizvoda, Benoa de Burseti.

Za sada je čet na Jutjubu dostupan samo na mobilnim aplikacijama, a kompanija noije otkrivala da li planira da ovu opciju proširi i na dekstop verziju.Grupni četovi na Jutjubu moći će da uključuju do 30 osoba, a poruke će moći da sadrže i emotikone.Dovoljno je kliknuti na “share” dugme u Jutjub aplikaciji, odabrati kontakte i započeti chat.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI