VUK JEREMIC : ZVAO NIKOLICA NA RAZGOVOR U 4 OKA PA JAVIO NOVINARIMA

PRLJAVA IGRA VUKA JEREMIĆA: Navukao predsednika Nikolića, tražio sastanak u četiri oka, a onda javio novinarima!
Jeremić tražio sastanak u četiri oka sa Tomom Nikolićem i insistirao na tajnosti, a onda sve dojavio novinarima… Hoće da posvađa Tomu i Vučića i sebe prikaže kao idealnog kandidata

Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić najstrašnije je prevario predsednika Srbije Tomislava Nikolića! Jeremić je, naime, danima tražio sastanak u četiri oka sa Nikolićem, insistirao je na tajnosti, a onda je sve dojavio svojim novinarima koji su ‘ekskluzivno raskrinkali tajni pakt’!?!

Sastanak je trajao nešto duže od pola sata i za to vreme smo pričali o raznim temama, ali ne i o izborima
Tomislav Nikolić, predsednik

Jeremić na ovaj način pokušava da posvađa Tomu sa premijerom Vučićem i da sam sebe u javnosti predstavi kao idealnog predsedničkog kandidata!

Smišljena prevara

Prema rečima odlično obaveštenih sagovornika Informera, Vuk je maltene čim je završio razgovor na Andrićevom vencu pozvao novinare dveju redakcija i dojavio im kako su on i Toma pričali, između ostalog, o predsedničkim izborima.

To ekskluzivno otkriće zapravo je potpuna izmišljotina jer o izborima nije bilo ni reči. Ali Jeremić je upravo dobio što je želeo, jer je u novinama ispalo da Toma radi iza leđa Vučiću. Jasno je da je Vukov cilj da ih posvađa i da sebe pokaže kao idealnog kandidata – objašnjava sagovornik Informera.

I dok Jeremić juče nije želeo da odgovori na pitanja Informera, iz Predsedništva Srbije su poručili da Nikolić i Jeremić nijednom rečju nisu pomenuli predstojeće predsedničke izbore.

Jeremić je tražio prijem kod mene, jer je lično želeo da mi se zahvali za podršku oko njegove kandidature u UN. Sastanak je trajao nešto duže od pola sata i za to vreme smo pričali o raznim temama, ali ne i o izborima. Ne vidim zašto bih najavljivao sastanak s Jeremićem sa kojim sam se i ranije viđao? Osim toga, niko me nije ni pitao za to, da jeste, sigurno bih i rekao – saopštio je juče Nikolić.

Ispipavanje terena

Analitičar Branko Radun ocenjuje da, uprkos svemu, ovaj “tajni” sastanak ipak neće diskreditovati Nikolića u Vučićevim očima.

Mislim da je nemoguće tako lako narušiti odnos Nikolića i Vučića… Verovatnije mi je da je Vuk ovim sastankom želeo da ispita teren, proveri da li će se Nikolić kandidovati i da li on treba da se upušta u kampanju – zaključuje Radun.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI