VUK JEREMIC I SASA JANKOVIC ZARATILI NA TVITERU

Jeremić: Janković bio u zločinačkoj vladi SPS! Janković: Vuk vodio SPS u Londonu!
Vuk Jeremić i Saša Janković, kandidati opozicije za predsednika Srbije, optužili su juče preko najbližih saradnika jedan drugog za učešće u “zločinačkoj vladi Mirka Marjanovića”, odnosno za vođenje “zločinačkog SPS u Londonu”!
 

Mirkova vlada
Svašta sam trpeo od ’97 do ’99. dok je Saša Janković bio u zločinačkoj vladi Mirka Marjanovića
Vladimir Todorić, bliski saradnik Vuka Jeremića

Jedan od Jeremićevih najbližih ljudi Vladimir Todorić, svađajući se na Tviteru sa Jelenom Balašević i Kristinom Kovač (simpatizerke Saše Jankovića, prim. aut.), optužio je ombudsmana da je bio deo “zločinačke vlade Mirka Marjanovića”, koja je krala na izborima!

Prethodno je Balaševićeva istakla da Jeremića nije briga za Srbiju.

Glasati za ambicioznog karijeristu koji nije ni trepnuo dok smo mi ovde trpeli šta jesmo nije promena. Naprotiv, napisala je Balaševićeva na Tviteru, na šta joj je Todorić odgovorio:

Ako ćemo tako, onda sam i ja svašta trpeo od ’97. do ’99. dok je SJ (Saša Janković, prim. aut.) bio u vladi Mirka Marjanovića.

Ako misliš da raditi za zločinačku vladu, koja krade izbore i građane, znači biti protiv nje…

Konačno, ulje na vatru dodao je još jedan Jankovićev simpatizer optužbom da je Jeremić u mladosti upravljao ispostavom SPS u Londonu!

Kažu mi znalci da je mlađani Vuk Jeremić bio predsednik SPS podružnice u Londonu. Zločinačka partija, zar ne? – objavio je on.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI