VUK JEREMIC I FUKSA NATASA PLACAJU HOTEL 1200 EURA ZA NOC

Vuk Jeremić sa suprugom uživa u najluksunijem hotelu na Bosforu, zbog čega je otkačio i Dejvida Mekalstera. U “Kempinskom” kao šef diplomatije o trošku građana noćenje plaćao 1.200 evra
 

Bivši šef diplomatije i propali NATO predsednički kandidat Vuk Jeremić, kome su usta puna brige za prava radnika i sirotinje u Srbiji, ovih dana se baškar u Turskoj u jednom od najluksuznijih hotela na svetu, a u kome noćenje košta od 1.000 do čak 30.000 evra, otkriva Informer!uk Jeremić sa suprugom Natašom boravi u ultraluksuznom hotelu “Kempinski” u Istanbulu, omiljenom mestu pripadnika svetskog džet-seta, državnikai najbogatijih VIP ličnosti.NATO Vuk je pokušao da sakrije destinaciju na kojoj se provodi i troši desetine hiljada evra, pa je na Instagramu uz selfi fotograiju sa ženom naveo da letuje kao takozvani bekpeker, odnosno skromni turista s rancem na leđima. Ipak, fotografije koje je objavio jasno su locirale gde se on zapravo nalazi.

Šta sve nudi hotel “Kempinski” u palati Čiragan

* Najluksuzniji doručak na svetu sa više od 250 jela
* Sultanske sobe s prozorima od poda do plafona
* Više infiniti bazena
* Vrhunski spa-centar
* Fitnes centar sa ličnim trenerom za svakog gosta
* Četiri luksuzna bara i pet restorana

Težak licemer

Na snimku koji je naslovio sa “Leto na Bosforu” Jeremić je fotografisao deo vrta stare palate i more u daljini, namerno skrivajući ceo kadar koji otkriva da je rečo luksuznom hotelskom rizortu. To je hotel iz lanca “Kempinski”, smešten u palati Čiragan iz 19. veka, na samoj obali Bosfora, u kojoj najjeftinije noćenje košta 1.000 evra, odnosno dve i po prosečne plate u Srbiji! Kako se može videti na zvaničnom sajtu, palata u kojoj su odseli Jereići ima bazen čije se ivice stapaju s morem i horizontom. Za doručak se sprema 250 različitih jela, koja su 80 odsto od organskih proizvoda.

“Ovaj hotel sa 5 zvezdica se nalazi u otomanskoj palati izgrađenoj u 19. veku i nudi infiniti bazen sa pogledom na Bosfor. Sobe imaju prozore od poda doplafona. Gostima je u restoranu tokom celog dana na raspolaganju bogat izbor ukusnih jela i specijaliteta. U restoranu ‘Tugra’, gosti svake večeri mogu uživati u vrhunskom obroku uz pratnju tradicionalne muzike uživo”, navodi se u prezentaciji hotela.

Jeremić je zbog uivanja u Turskoj otkačio i izvestioca EP za Srbiju Dejvida Mekalistera, s kojim se nije sreo zbog, kako je naveo – obaveza van zemlje!Radnicima ne može pomoći ni Jeremić na Bosforu ni Jeremić u Beogradu. Problem je dublji nego što izgleda, a posebno je neshvatljiv ljudima koji ga posmatraju iz vizure hotela s pet zvezdica.Istovremeno, dok uživa u luksuzu dostojnom najvećih tajkuna, Jeremić na Tviteru poziva narod da ajedno ruše vlast.“Beogradom danas vlada od kulture, estetike i morala operisana kamarila ponavljača, dripaca i prevaranata. Zajedno im možemo stati na put”, samo je jedan od njegovih tvitova napisanih verovatno na bazenu hotela “Kempinski”.Ovaj hotel je inače omiljena destinacija NATO Vuka, pa je u njemu redovno odsedao i dok je kao šef diplomatije obilazio Tursku. Tada je noćenje, naravno o trošku građana Srbije, plaćao 1.200 evra. Mediji su 2012. pisali i da je uvek insistirao da odsedne u sobi s pogledom na Bosfor.

Živi kao carević

I dok se Vuk Jeremić ovim povodom nije oglašavao, potpredsednik SNS Miloš Vučević podseća da su se Jeremić i njemu slični silno obogatili dok su građani Srbije siromašili. oliko o njegovoj, ili bolje reći njihovoj solidarnosti s građanima koji su nastradali od pljačkaških privatizacija u periodu kada su oni vodili državu. Nisam iznenađen njihovom platežnom moći jer je ona u direktnoj srazmeri s pljačkom građana Srbije – kaže Vučević.Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ocenjuje da je Jeremićevo ponašanje krajnje licemerno.– Loše je kada postoji neprincipijelnost između retorike nekog političara i njegovog privatnog života. Na primer, kada se, navodno, zalže za prava radnika, a živi luksuzno kao carević… Građani precizno prepoznaju tu vrstu demagogije i licemerja i to oštro kažnjavaju na izborima. Ne znam da li među aktuelnim liderima opozicije ima ijednog koji u tom smislu nije kompromitovan… – objašnjava Krstić.

S Mediterana branio radnike “Fijata”

Ovo nije prvi put da se Jeremić iz udobnosti plaže “bori” za prava radnika i siromašni narod u Srbiji. Kao što je Informer već pisao, on je krajem jula iz debele ‘ladovine plaže na Mediteran kritikovao državu zbog štrajka zaposlenih u “Fijatu”!?!

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI