VUCIC ZESTOKO ODGOVORIO TACIJU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odbrusio predsedniku lažne države Kosovo Hašimu Tačiju tokom sastanka lidea jugoistočne Evrope koji se održava u Kranju, saznje nas portal. Sprskog predsednika podržao je i njegov makedonski kolega Đorđe Ivanov

Kako Informer saznaje, Tači je bez imalo blama odvalio kako Srbija ne zaslužuje da uđe u Evropsku uniju jer ne priznaje Kosovo, na šta mu je srpski predsednik odmah odgovorio:O čemu pričate?! Hoćete za premijera onoga kome je sudio Hag?! Svi svedoci su poubijani, je l to demokratija?! – ‘patosirao’ je Vučić Tačija, nakon čega je predsednik lažne države Kosovo zaćutao kao zaliven.Kako ističe naš izvor koji je prisustvovao ovoj situaciji, sprskog predsednika podržao je i Đorđe Ivanov, prvi čovek Makedonije, koji je optužio EU da od njegove države traži da pogazi evropske vrednosti i prihvati šiptarsku ‘tiransku plaformu’.

Podsetimo, Tači je pokušao da ispovocira zvanični Beograd i izjavom da ‘ne može da zamisli da EU primi Srbiju pre Kosova’, što je Vučić danas u Kranju prokomentarisao rečima da se radi o trik izjavi.Ao kažem da je to smešno, rekli bi da mi priznajemo da Kosovo nije Srbija i da ne želimo da uđemo zajedno. Ako ja kažem ući ćemo zajedno, onda će drugi ljudi reći da mi želimo da kažemo da smo na istom nivou i da smo do istog nivoa evropskog puta stigli dokle je stigla Priština – rekao je Vučić i dodao:Samo nekase oni jedino ili isključivo bave Beogradom i Srbima, naše je da radimo i sarađujeo sa njima – istakao je predsednik Srbije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI