VUCIC: Za šest meseci cemo pokusati da pobedimo ove predsednike sto su vec pobedili!

Predsedničkim izborima ću se baviti za šest meseci, a do tada ćemo raditi ustavom propisani posao, jer mislim da je mnogo važnije ovo što smo danas uradili u Kikindi, juče u Nišu, a sutra u Kruševcu, izjavio je Vučić danas posle otvaranja francuske fabrike za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju “Mekafor” u Kikindi

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše ocenu predsednika Srbije Tomislava Nikolića da nema ko da ga ugrozi na predstojećim izborima, rekao da vidi da ima mnogo kandidata i stranaka, ali da nema vremena time da se bavi.

– Kada budemo odlučili ko će biti kandidat, pokušaćemo da se za tih 25-30 dana suprotstavimo nekim drugim ljudima za koje vidim da su već pobedili. Pokušaćemo, ali pošto vidim da su apsolutni favoriti, šanse su nam male – rekao je Vučić i dodao da je predsednik Nikolić dobro obavljao svoj posao u prethodne 4,5 godine.

Kako je dodao, do tada će se baviti ustavom propisanim poslom.

– Mislim da je to što smo u Kikindi uradili mnogo važnije, kao i juče u Nišu i što ćemo sutra u Kruševcu da uradimo. To su stvari koje znače život, za ove ljude, radnike i njihove porodice – zaključio je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI