VUČIĆ U SUBOTICI: Glasajte za red i disciplinu, glasajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije!

Predsednički kandidat SNS i premijer Srbije pozvao je birače sa velikog skupa u Subotici da ‘za sebe i svoju decu i za budućnost Srbije’

18.05 – Vučič je potom kritikovao prethodne vlasti zbog telefonskih sednica i zbog toga što su uništili ono što su penzioneri stvarali.

Poštujemo rad i disciplinu, poštujemo red i poredak, a ne za one koji su Srbiju uništavali. Glajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije – pozvao je Vučić Subotičane.

18.02 – Ko god misli da može Srbiju da ponižava, da ruši, da čerupa, moj mu je savet da to ne čini, mi mu to nećemo dozvoliti. Srbija je snažnija iz dana u dan – poručio je Vučić u nastavku svog govora.

17.59 – Vučić se u nastavku govora zahvalio Davoru Štefaneku.

Hvala ti majstore, kapa dole šampione, hoćemo zlato u Novom Sadu – rekao je Vučić.

17.54 – Nakon obraćanja Pastoru i Mađarima, Vučić je nastavio svoj govor osvrćući se na tri godine koliko je vodio vladu.

Krcata hala

Prema informacijama do kojih je došao Informer, na mitingu SNS prisutno je više od 5.000 ljudi.

Počeli smo da pravimo sistem koji će da unapredi Srbiju. Kada slušate predstavnike Svetske banke, MMF, uvek kaže da su to dobri rezultati. A ti rezultati doneće veće plate i penzije – istakao je Vučić.

17.46 – Lider SNS Aleksandar Vučič na početku svog obraćanja zahvalio se Štefaneku i Sagmajsteru što si govorili na skupu.

On se potom osvrnuo i na prijateljstvo sa Ištvanom Pastorom.

Kada nam otvaraju poglavljaju poglavlja u Briselu, uvek dođe mađarski ministar koji nam uvek ukaže poštovanje. A to je zato što razgovara sa Ištvanom Pastorom. Naša je velika obaveza da Mađari žive bolje, ovo je njihova otadžbina koliko i naša – rekao je Vučić.

Pozivam Mađare da razmisle kako sam se prema njima odnosio u prethodne četiri godine. Neka sude po delima, a ne po rečima. Neka Mađari vide ko je spreman da radi za njih, ako ne racionalno, a ono srcem – podvukao je Vučić.

17.41 – Davor Štefanek, olimpijski osvajač zlatne medalje poručio je da on nije političar ali da mora da podrži one koji brinu za sport.

Da nije bilo države Srbije i mojih roditelja iz Subotice, nikada ne bih bio olimpijski šampion. Uvek ću da podržim ljude koji pomažu sport – rekao je Štefanek.

17.29 – Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor poručio je da će SVM učiniti sve da Aleksandar Vučić bude predsednik Srbije i svih njenih građana.

Činimo to ne samo iz prijateljstva, već iz ubeđenja da će biti odličan predsednik Srbije – rekao je Pastor.

SVM je mala, manjinska stranka, građanski opredeljenja, koja drži do sebe, ali i poštuje sve okolo. Vodim računa o zajedničkom interesu i interesu svog naroda, koji se prožimaju i dopunjavaju. Ako govorim o budućnosti, nema bitnijeg od mira, nema bitnijeg za nas od međusobnog poštovanja… I iz tog razloga učinićemo sve da Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije u prvom krugu – naveo je Pastor.

17.26 – Gabor Sagmajster, višestruki šampion Srbije u motokrosu, kao što je Informer i najavio, obraća se na mitingu naprednjaka.

On se zahvalio ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, pokrajinskoj vladi i vladi Srbije na pomoći koja mu je pružena.

17.20 – Igor Mirović, predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, prvi je govornik na skupu.

Posle decenija sa ponosom možemo da kažemo – Srbija ima za koga da glasa. Kada je reč o energiji sa kojoj se bori sa Srbiji, kada je reč o rezultatima u stabilizaciji javnih finansija, kada je reč o rezultatima u godinama iza nas su garant izborne pobede – pobede Aleksandra Vučića.

Ovo će biti teška borba, borba u kojoj svako od nas mora da kaže – želim predsednika sa rezultatima, i takav je pred nama – Aleksandar Vučić. Moramo se izboriti sa lažima i zloupotrebama koje šire drugi kandidati, sa njihovim crnim fondovima… Na našoj strani je istina, na našoj strani su rezultati. Vojvodina će glasati za Aleksandra Vučića, ali ne samo Vojvodina, nego i centralna, južna, istočna Srbija – rekao je Mirović.

Kako je najavila SNS, miting će biti održan u JKP Stadion, a dvorana je ‘dupke puna’.

Podsetimo, uoči mitinga Informer je uspeo da sazna da će osjavač zlatne olimpijske medalje Davor Štefanek i reli vozač Gabor Sagmajster podržati predsedničku kandidaturu lidera SNS.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI