VUČIĆ U KRUŠEVCU! Srbija više nikad neće dozvoliti NIJEDAN BLJESAK I NIJEDNU OLUJU!

Aleksandar Vučić, kandidat koallicije okupljene oko SNS, održao je danas predizborni miting u Kruševcu pred nekoliko hiljada ljudi

Najvaljen kao budući predsednik Srbije, Vučić je predizborni miting održao u prepunoj kruševačkoj Hali sportova.

Tanjug

13.40

Uz ovacije i dugotrajan aplauz na binu je izašao lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić.

– Hvala na podršci. Hvala malom broju ljudi koji dolazi na mitinge. Hvala ti, Palma, što si ovde. Hvala Ištvanu Pastoru koji je danas prelepo govorio o meni. Pred nama su teški i neizvesni izbori. Ne zato što nismo marljivi i vredni, ne zato što smo odmarali kao oni koji su bili nepošteni prema građanima. Ne zato što smo u bilo čemu lošiji od njih, već zato što se slio veliki novac u borbi za nestabilnost Srbije – rekao je on.

printscreen

– Jedan od njihovih funkcionera rekao je da će u Srbiji da puca kao u Makedoniji, a ja mu kažem da se to neće dogoditi. Ništa nemaju da kažu za Srbiju, samo protiv mene – rekao je Vučić..

– Gde god u Srbiji da odem, imam prpremu šta smo za to mesto do sada uradili i kakvi su nam dalji planove. Ja ne mislim da je centar dešavanja moja kancelarija u centru Beograda. svako mesto u Srbiji je centar dešavanja i jednako je važno kao Beograd – dodao je Vučić.

Tanjug

– Knjaz Miloš je jednom rekao: “Srbi me mrze, jer su prvi put počeli da p’obeđuju!” Nama je potrebno pameti, mudrosti i znanja, ali i discipline i odgovornosti. Samo teškim radom možemo Srbiju podići iz pepela, jer su je do pepela doveli. Cilj mi je da nam Srbija više nikada ne bude laka meta – poručio je lider SNS.

– Zaštitićemo i narod na Kosovu, i interese Republike Srpske i nikada nećemo dozvoliti nijedan Bljesak i nijednu Oluju gde god Srbi žive. Danas imamo snage i moći, kao i ugleda da to učinimo. Ja sam ovaj period posvetio sređivanju finansija i ostavljam vam državnu kasu u dobrom stanju – naveo je on i dodao:

– Ali ja nikada ne bih uspeo bez vas i vaše glasne i hrabre podrške, uprkos svim napadima. Zato ću, ukoliko mi ukažete poverenje, uvek štititi interese Srbije.

– Srbija više nije džak za udaranje. Svako ko to pokuša videće da je ona tvrd orah. Izađite na izbore 2. aprila da im ne dozvolimo da nas vrate u prošlost! Živeo Kruševac! Živela Srbija! Do pobede – zaključio je on.

13.28

Predsednik Pokreta “Snaga Srbije” Bogoljub Karić pozdravio je pristalice Aleksandra Vučića, rečima: “Na noge, ljudi, da pozdravimo pobednika!”

printscreen

– On je obezbedio stabilnost Srbije! Naprednjaci, ruke gore, da čujem aplauz! Moramo svima da pokažemo, a posebno konkurentima, koliko smo jaki – poručio je on i dodao:.

– Najmanje što mi možemo učiniti jeste da 2. aprila izađemo i damo glas pobedniku našem – Aleksandru Vučiću,

13.17

Za govornicu je sledeći izašao predsednik opštine Topola Dragan Jovanović.

printscreen

– Velika mi je čast da danas govorim u gradu koji je pre 7 vekova iz pepela podigao sveti knez Lazar. Ja dolazim iz Topole, koji je 4 veka kasnije uzdigao vožd Karađorđe Petrović. I mi danas, potomci slavnih predaka, branimo našu Srbiju. Zato nam je potreban jak predsednik, kakav je Aleksandar Vučić. On je 2012. godine prepoznao da Srbija nije samo Beograd i podigao je iz pepela – poručio je Jovanović.
– Danas je praznik u Kruševcu, jer je sa nama budući predsednik Srbije – rekao je Gašić i dodao:

– Dobrodošla, Srbijo, u prelepo Lazarevo carstvo! Odavde polazimo u još veću pobedu! Razlog našeg današnjeg skupa su i pripremni radovi na novoj fabrici u kojoj će raditi 2.500 ljudi. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću od tmurnog grada koji su nam “dosmanlije” ostavile imamo nasmejani i sunčani Kruševac. Šefe, Srbija te voli – pozdravio je bivši ministar odbrane okupljene..

13.06

Skup je otvorio operski pevač Pavle Panin, svečanim izvođenjem himne Republike Srbije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI