VUCIC PRELOMIO… SPISAK MINISTARA NAJKASNIJE U PETAK, DRZIMO PALCEVE DACICU

Vučić će do petka u ponoć imati spisak ministara!
Mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić do petka u ponoć završava konačan spisak svih ministara koji će biti u njegovom novom timu u Nemanjinoj 11, saznaje nas portal.

Vučić je, kako tvrde njegovi najbliži saradnici, odabrao i preostala tri kadrovska rešenja koja su ga mučila prethodnih dana. Pošto sastavi konačan spisak saradnika, preostaje mu samo da čuje njihov odgovor na pitanje žele li da preuzmu ministarsku odgovornost.

Vlada u interesu građana
Nova Vlada neće biti ni američka, ni ruska, već će raditi u interesu građana
Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS

Vučićevi saradnici ponavljaju da nikakvih problema oko sastava Vlade nema, već da lider SNS želi dobro da promisli o timu koji, kako očekuje, mora da izdrži pun mandat.

Vučić završava svakodnevni i ozbiljan rad na sastavu Vlade. Konačan spisak ministara imaće do sutra u ponoć, posle čega će ih kontaktirati i ponuditi im da uđu u kabinet. Iako se čini da se sve odužilo, što opozicija bezrazložno potencira, Vučić nije žurio jer želi najbolje za Srbiju – prenosi jedan od njegovih saradnika.

DA LI ĆE BITI PARTNERI I U NOVOJ VLADI Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

Vučić se nije oglašavao ovim povodom, dok je potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila da će nova Vlada Srbije raditi u interesu građana.

Naša politika dobila je poverenje građana jer se znaju ciljevi i put kojim idemo. Mi radimo za našu zemlju, to nije ni američka, ni ruska zemlja. Ne znam da li ću biti i u novom timu. Mislim da premijer treba da kaže ko će biti u timu, pa kad to uradi, onda ću da pričam – zaključila je Mihajlovićeva.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI