Vucic od ranog jutra razgovara sa gradjanima! Jedna gospodja dosla samo da ga vidi

Premijer Aleksandar Vučić je u zgradi Vlade Srbije u Nemanjinoj 11 počeo razgovore sa građanima.

Vučić je prve razgovore sa građanima počeo u 5.30 sati, a planirano je, kako je ranije najavio, da za njih izdvoji ceo dan, odnosno do 18 sati.
Za razgovore sa Vučićem prijavilo se 5.000 građana.
Građani su pred Vladu Srbije došli ranije pre zvaničnog početka razgovora i strpljivo čekaju u redu.

Građani koji su zainteresovani za razgovor sa premijerom su ispred ulaza u Vladu Srbije bili već pre 5 sati i strpljivo čekaju da uđu u Vladu Srbije.

Među njima ima i penzionera, onih koji se jedva kreću i kojima su policajci pomagali da dođu do ulaza u Vladu Srbije, kao i dece.

U razgovoru za Tanjug nekoliko njih poručilo je da su kod premijera došli da bi im pomogao u rešavanju problema i da se nadaju da će to uroditi plodom.

Vesna Stojanović je zbog sastanka sa Vučićem došla iz Vladičinog Hana, a veruje da će joj to pomoći da reši svoj problem.

Kaže da njega putem institucija i “redovnim” putem nije mogla da reši, pa veruje da će Vučić, za koga kaže da je preduzimljiv i ima dobre namere, pomoći da ga i reši.

Zoran Jovanović iz Beograda kaže da se Vučiću obraća kao poslednjoj instanci za koju veruje da može da mu pomogne

– Ovo što zovu institucijama ne uvažavam više…Imam neki osećaj da će ovo da da neki rezultat. Moj problem nije mali, ima bezbroj takvih slučajeva, ali ću probati da se i na ovaj način izborim sa njim – rekao je Jovanović, koji dolazi iz Beograda.

Penzionerka sa Banjice očekuje dobar razgovor sa premijerom i dobar ishod

Kaže da dolazi u ime majke od 80 godina i da, što se tiče njenog problema, samo očekuje nadzor premijera.

Nakon promena koje je najavio u načinu funkcionisanja Vlade, građani će ubuduće imati mogućnost da o svojim problemima razgovaraju direktno sa premijerom, saopštila je tim povodom vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI