VUČIĆ : Nit ja ličim na Lazara, nit su ovi iz opozicije junaci kao Murat!

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je “kandidatima na društvenim mrežama” za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima

– Jedno 50 tih tipova i zlatnih medalja nek osvoje po novinama, a bojim se šta će da bude u aprilu – naveo je Vučić napominjući da će on nastaviti da priča o deficitu, rastu i kako će da rešava probleme.

– Koliko ih je do sada pobedilo na tim glasanjima – Šešelj, Jeremić, Janković, Milenović, Boško Obradović, a Tadić je bez konkurencije…Uvek je pobednik kada reši da se kandiduje. Već imamo najmanje četiri pobednika, a biće ih još i svi su već postali predsednici – primetio je Vučić.

On je poručio i da neće dozvoliti da “mejnstrim srpske politike i glavna mustra srpske politike” bude da vam neko psuje i oca i majku i da pri tom tog kome psujete roditelje okrivljujete da vam je on za nešto kriv, ukazujući da ono kroz šta je prošao poslanik SNS Aleksandar Martinović “to ni pas s maslom ne bi pojeo”.

Upitan da li se oseća kao da je u istoj situaciji kada je Murat rekao da “svi Turci krenu na Lazara”, Vučić je rekao da on ne liči na Lazara, a da ovde nema junaka, ni ozbiljnih stratega kao što je bio Murat.

– Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče smešno je da o tome pričam – naveo je premijer.

Prema njegovim rečima, ta filozofija ”svi na jednog” traje već dugo vremena.

– Svi su napravili neke svoje pojedinačne dogovore. Ja vidim da i lokalne samauprave prave dogovore sa drugim stranakama po principu udari ti po Vučiću samo nemoj na mene. To svi rade, i mnogim tajkunima i dokonim političarima – svima smetam – zaključio je premijer.

Ponovio je takođe da Srbija nikome ne može da bude “rezervna klupa”, po principu – da kada ne uspete kao kandidat na jednom mestu, onda se preporučujete u trci za predsednika države.

Vučić je komentarišući najavu u medijima da se Vuk Jeremić kandiduje za predsednika države rekao da već u medijima ima 10 kandidata za predsednika i isto toliko pobednika.

– Verujem da će to narod dobro da proceni. Ima još mnogo do izbora i neću time da se bavim, bavim se ozbiljnim temama – rekao je premijer.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI