VUCIC: Ne zanima me ko nosi majicu vec ko kalasnjikovima deli pravdu po Beogradu!

VUČIĆ: Ne zanima me ko nosi majicu, a ko ne, već ko kalašnjikovima deli pravdu po Beogradu!
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ga majice ne zanimaju, već samo da istraži ko je kalašnjikovima ubijao po Beogradu

Na pitanje novinarke Prve kako komentariše to što su igrači Partizana nosili majice sa likom ubijenog narkodilera i vođe navijača njihovog kluba Aleksandra Stankovića, kao i da li je to novi pokazatelj sprege kriminala i sporta, Vučić je prvo rekao da nema komentar.

– A što me ne pitate ništa kada viču Vučiću pederu? Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako nećete nemojte – rekao je premijer.

Kako kaže, njegov posao je da se pobrine da ubistvo Stankovića bude istraženo i da ubice ne prođu nekažnjeno.

– Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše “volim Tadića i Radulovića” i neću je obući, nema šanse – naveo je Vučić.

Govoreći o slučaju hapšenja 20 ljudi iz Srbije u Crnoj Gori Vučić je rekao da Srbija ima dobar odnos sa Crnom Gorom i želi da ih unapređuje.

Takođe, istakao je i da se Srbija nije mešala u izbore u Crnoj Gori i naveo da je obaveza države da se pobrine za svoje građene šta god da su uradili, makar počinili i najteža krivična dela.

– Imamo određena saznanja, spremni smo da ih podelimo sa Crnom Gorom, ali nisu nas do sada kontaktirali – rekao je Vučić.

Stanković je ubijen u četvrtak uveče u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića.

Košarkaši Partizana izašli su juče na zagrevanje pred meč sa Olimpijom u majicama s likom ubijenog Stankovića, dan kasnije nakon što su isto uradili fudbaleri crno-belih, a na majicama je, uz lik Stankovića, pisalo “Dobro pamtim sve”.

Inače, tenzija je bilo na utakmici između Partizana i Olimpije u nedelju uveče, koja je počela je minutom ćutanja zbog ubijenog vođe navijača Partizana

Deo hale je zviždao kratko za to vreme, da bi deo „Grobara“ krenuo ka tom delu tribine kako bi se obračunali, navijači su odatle počeli da beže, ali nije bilo nereda, da bi se potom skandiralo ubijenom navijaču. Jedno vreme je taj deo tribina bio prazan, da bi se pristalice Partizana potom vratile.

Aleksandar Stanković poslednjih godina postao je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji. Na Partizanov jug pre pet godina prešao je sa Zvezdinog severa, te postao vođa navijačke grupe “Janičari” u kojoj je bilo dosta “preletača”, navode mediji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI