VUCIC: Navikao sam da mi prete PALA MUVA NA MEDVEDA

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić poručio je da je važno da svako u državi radi svoj posao, da je bitno da niko ne preti sudovima i tužiocima, a da to što njemu prete nije prvi put i nije bitno

– Život građana, ekonomija, borba protiv kriminala i korupcije su ključne teme, tako da ćemo mi sa tim nastaviti, a svako neka radi svoj posao. Mislim da je važno da sudovima i tužiocima niko ne preti, a to što meni preti ja sam na to sviko što bi rekao naš narod, sitnica jedna. Pala muva na međeda što bi rekli i onda će da kažu jeste li videli kakav je medved – rekao je Vučić novinarima, na pitanje kako komentariše pretnje upućene njemu posle izricanja presude biznismenu Miloradu Miškoviću.

Vučić kaže da nije čuo za to, osim što je video naslovnu stranu, jer je sinoć kasno došao iz Subotice, a jutros rano imao sastanke.

– Nisam pročitao tekst, ali kao da mi je to prvi put, svaki dan ima bezbroj stvari, to je sitnica najobičnija. Svako neka radi svoj posao, oni koji hoće da prete neka prete, nisam naročito fasciniran bilo čijim pretnjama, meni je važno da nadležni državni organi rade svoj posao i to je to – naglasio je Vučić.

Ubeđen je da su građani na kraju videli kako se naracija i retorika političkih protivnika posle mnogo praznih priča o tome kako Srbija propada, kako se katastrofa živi, promenila kada su videli da ekonomski pokazatelji idu na bolje i više, kako to potvrđuju sve međunarodne institucije, kako nam Fič povećava rejting, kako će plate i pencije ići na bolje i više.

– Odjednom su zaboravili na to, jer se vidi da neko domaćinski upravlja, jer ne možete da mi objasnite da je plus 2,6 manje od minus 3,6. Nema te matematike kojom možete to da mi objasnite. Onda je krenula druga vrsta prljave kampanje koja treba da okreće na neke druge teme od kojih treba da se napravi da su važnije od života građana – naveo je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI