VUCIC MAJDANPEK 1-9-2017

Posle posete Tehničoj školi u Majdanpeku i Gimnaziji “Mile Arsenijević Bandera”, predsenik Srbije Aleksandar Vućić posetio je Južni revir rudnika bakra u Majdanpeku
 

Na konferenciji za medije, na pitanje zašto nadležni organi ne reaguju na pretnje koje svakodnevno dobija, Vučić je rekao:– Morate da pitate nadležne organe zašto ne reaguju na pretnje i kao boga ih molim – samo nemojte mene da štitite – rekao je Vučić i dodao:– Pitam se samo zašto je totako. Zato što ovo izgovara neko ko je veoma važan ili neko koga se plašite, zvao se on Janković, Trifunović ili Brkić? Ali nea rade šta god hoće. Nisam se nimalo uplašio. Ako radite vredno i pošteno, a ne da ustajete u 11 časova, letujete 50 dana tokm leta i 35 dana tokom zimske sezone, odakle vam pravo da bilo kome nešto kažete. Ali, ima ti nešto drugo. Kao što je Čerčil rekao, živi kroz opasnost, prati sve što se dešava i ne brini, biće sve u redu – rekao je predsednik Srbije i potom dodao:

– Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera a kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim nda. Pobeći će glavom bez obzira – rekao je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI