VUCIC IZRIBAO MINISTRE: Neki su jedva docekali da iz kasarne odu u hotel ili u Beograd!

VUČIĆ IZRIBAO MINISTRE: Neki su jedva dočekali da iz kasarne odu u hotel ili u Beograd!
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je danas neke od ministara koji su, kako je rekao, jedva dočekali da iz Niša, gde Vlada Srbije zaseda, odu za Beograd ili da se iz kasarne presele u hotel

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželi i rekao da su sa njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije Jura rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

– Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga… Neki ne mogu, posebno ne žene – rekao je Vučić.

Nedimović i Lončar su, dodao je, samo po jedan dan bili odsutni iz Niša, a ministar privrede Goran Knežević je iz, kako je Vučić rekao, ličnih, opravdanih razloga, na jedan dan napustio kasarnu i otišao u hotel.

Premijer je, međutim, pomirljivo rekao da mu je najvažnije kakav će rezultat ministri da isporuče i da veruje da će taj rezultat biti dobar.

VUČIĆ PROBAO LJUTU PAPRIČICU, pa se našalio s Nedomovićem: AKO UMREM, TI SI KRIV!
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom obilaska poljoprivrednog gazdinstva Ivana Kostića u selu Gornje Krajince “degustirao” – ljutu papričicu
Vučić je u šali ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, pošto je prihvatio da “gricne” ljutu papričicu, poručio:    

– Ako umrem, Nedimoviću ti si kriv.

Zatim mu je ponudio da i on bude degustator ljutog povrća, što je Nedimović spremno odbio.

– Neću, neću, za svaki slučaj – rekao je Nedimović kategorično.

Vučić je opet “bocnuo” svoje ministre da su razmaženi.

– Razmaženi su, ne mogu da izdrže u kasarni sedam dana, posle dva dana se odmah razbeže – rekao je Vučić u šali.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI