VUČIĆ IZBACIO RADULOVIĆA NAGLAVAČKE: Lopužo jedna, marš napolje!

Konsultacije kandidata za predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Pokreta „Dosta je bilo“ trajale su svega desetak minuta.

Lider Srpske napredne stranke izbacio je iz sale za sastanke Sašu Radulovića kada je šef DJB-a počeo da vređa premijera Srbije!

Prema saznanjima „Alo!“, početak sastanka Vučića s liderom Pokreta „Dosta je bilo“ bio je uljudan i pristojan sve dok Saša Radulović nije sasuo salvu već dobro poznatih uvreda iz svog arsenala na mandatara. Nakon toga, Vučić više nije mogao da izdrži, već ga je isterao napolje.

– Lopužo jedna, marš napolje – ljutito je odgovorio Vučić, nakon čega je Radulović žurno izašao iz prostorije. Prema saznanjima „Alo!“ iz izvora bliskih naprednjacima, Radulović nije predao nikakvu tužbu Vučiću u ruke. Naš izvor takođe tvrdi da su razgovori sa ostalim sagovornicima protekli u korektnom tonu.

Vučić, Radulović

Lider SNS-a nakon 10 minuta oterao šefa Pokreta „Dosta je bilo“, Foto: Goran Srdanov

Radulović posle sastanka ni ovog puta nije želeo da odgovara na pitanja novinara pojedinih redakcija, nazivajući ih delom Vučićevog propagandnog tima. Nakon sastanka, on je kratko rekao da je Vučić ukratko ispričao kako Srbija napreduje, kako mu je teško da sastavi vladu, a govorio je i o vladavini prava.

Radulović je naveo da je pokušao da Vučiću uruči tužbu koju je podneo pre dve godine protiv njega, a da je Vučić, kako tvdi, odmah počeo da vređa, nazivajući ga lopovom i lažovom.

Dodao je da su predstavnici tog pokreta Vučiću uručili knjigu njihovog potpredsednika Dušana Pavlovića „Mašina za rasipanje para“ jer, kako je naveo, govori o tome šta je problem u Srbiji, a nakon toga su izložili i svoj program od 20 tačaka.

Radulović je naveo i da je kandidatu za premijera preneo da je sve što puštaju „blatoidi“ laž, podsetivši da je o svemu tome sa njim razgovarao i kada je trebalo da postane ministar, a na pitanja novinara da li je imao koristi od stečaja preduzeća u kojima je bio stečajni upravnik, rekao je da nikada njegova porodica nije uzela ni dinar ni od koga i da je ponosan na sve što je radio u tim preduzećima.

Na sastanku s Vučićem su, osim lidera Saše Radulovića, bili i stranački funkcioneri Dušan Pavlović, Aleksandar Stevanović i Jasmina Nikolić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI