VUCIC I ERDOGAN U NOVOM PAZARU

Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim predsednikomn Redžepomn Tajipom Erdoganom
 

– Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao predsednik Turske, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da vam kažem da sm radio i radim u vašem najboljem interesu i interesu svakog građanina Srbije – rekao je predsednik Vučić.– Naš je posao da radimo koliko možemo i razvijamo sve delove Srbije i da ulažemo sve više novca – rekao je predsednik i naavio projekat izgradnje puta Požega – Boljare.Izdržao “pakao” na bini! Vikali mu “sultan Erdogan” i “Alahu akbar”, Vučić uzvratio: ŽIVELA SRBIJA!

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preživeo je “pakao” tokom svog govora u Novom Pazaru.  Gok se obraćao okupljenim građanima iz mase su se čuli zvižduci,povici “sultan Erdogan” i “Alahu akbar”.
Uprkos tome, Vuči je pokazao državničku uzdržanost i smirenost i na kraju govora uzviknuo “živela Srbija” i dobio aplauz iz mase koja mu je uzvrati sa “živela Srbija”!

Želja je, kaže, da se ovaj raj spoji i sa Beogradom i Sarajevom i Podgoricom.Naš je posao da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i to ćemo nastaviti da radimo i n postoji ništa važnije od toga – poručio je srpski predsednik.Živelo srpsko-tursko prijateljstvo. Živela Srbija – pozdravio je Vučić Novopazarce.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI