VOZAC “AUDIJA” KUPIO NALEPNICU VLADE SRBIJE NA PIJACI PA NAPRAVIO UDES

Detalj sudara crnog “audija” i tramvaja u Nemanjinoj koji je privukao najviše pažnje jeste nalepnica Vlade Srbije na prednjem staklu putničkog vozila

Iako su očevici i neki mediji naveli da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da je utvrđeno da je vozilo privatno.

U pitanju je lažna nalepnica Vlade Srbije, a vozač Milan D. za koga se navodi da je funkcioner SPS je, tvrdi list, rekao policiji da ju je “kupio na pijaci”.

– Ja sam vlasnik privatne firme. Prosto, trebalo mi je. Lakše se svuda krećem po gradu sa njom i parkiram – citira se njegova izjava sa uviđaja.

Istovremeno, mediji su nakon sudara objavili i da je vozač, koji je sa još jednom osobom iz automobila zbog povreda prebačen u Urgentni centar, pre udesa boravio u “nekom od ministarstava”.

Protiv vozača če biti podnete prijave i zbog sudara i zbog nalepnice, kao i da u Vladi Srbije nisu iznenađeni zbog nalepnice. 

– Proveravali smo, nije je dobio od državnih organa. Međutim, nije retkost da se nalepnice, rotacije i mnoge druge stvari kupuju na pijacama i zloupotrebljavaju – kaže sagovornik lista.

Crni “audi” sudario se u četvrtak sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, kada dve osobe su povređene.

Na toj raskrnici vozila u Nemanjinoj imaju obavezan pravac kretanja pravo ili desno što je jasno označeno signalizacijom – saobraćajnim znacima i strelicama na asfaltu, a “audi” je nedozvoljeno radio polukružno skretanje preko dva para tramvajskih šina.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI