VLASTIMIR MILOSEVIC UBIJEN U CENTRU BEOGRADA

Jutros oko sedam časova na šinama u ulici 27. marta u Beogradu, kod broja 7 pronađeno je beživotno telo mladića sa prostrelnom ranom na glavi

 
VLASTIMIR MILOSEVIC star (34) godina pronađen je mrtav na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda.

KARATE ŠAMPION OVEREN IZ ŠKORPIONA U GLAVU: Ovo su detalji brutalne mafijaške sačekuše u centru Beograda!
Vlastimir Milošević (34), bivši reprezentativac u kjokušinkai karateu, ubijen je ispred zgrade u kojoj je živeo sa porodicom… Sumnja se da se motiv krije u poslovima s drogom

Bivši karate reprezentativac Srbije Vlastimir Milošević (34) ubijen je juče ujutro u mafijaškoj sačekuši u Ulici 27. marta u centru Beograda, kad mu je maskirani napadač pucao u potiljak iz “škorpiona”!

Milošević je likvidiran ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i dvoje dece, a sumnja se da se motiv krije u neraščišćenim poslovima s drogom!

Ubica imao fantomku

Ubica sa fantomkom sačekao je Miloševića oko sedam sati ujutro da izađe iz zgrade. Žrtva je najverovatnije namamljena da izađe nekim hitnim telefonskim pozivom.

Čim je Vlastimir izašao iz zgrade, ubica je zapucao na njega iz “škorpiona”.

Prema mestu gde su pronađene čaure, utvrđeno je da je ubica pucao prvo ispred zgrade. Milošević je počeo da beži i pretrčao je ulicu. Ipak, ubica ga je pogodio i Vlastimir je pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i hladnokrvno ga “overio” u potiljak jednim hicem – priča naš izvor iz istrage.

Ceo zločin snimilo je desetine kamera sa okolnih objekata, ali, kako nam je objašnjeno, ti snimci nisu mnogo od koristi jer se ne vidi lice ubice. On je nakon napada pobegao pešice, a najverovatnije ga je negde u blizini čekao saučesnik u automobilu.

NEKAD SREĆNI Ubijeni Vlastimir Milošević i njegova supruga

Tokom uviđaja na mestu napada pronađeno je šest čaura. Iako se ubistvo dogodilo u strogom centru grada, i to u blizini tramvajske stanice, policija po dolasku na mesto zločina nije zatekla očevice napada.

Oni koji su videli ubistvo nisu hteli da čekaju policiju.

Supruga plakala pored tela

Ubrzo nakon likvidacije Vlastimira Miloševića iz zgrade je istrčala njegova supruga, koja je u šoku plakala pored tela i dozivala ga. Inspektori su je nešto kasnije sklonili u zgradu i sa njom je obavljen razgovor. Uz Vlastimirovu udovicu bilo je i nekoliko njegovih prijatelja, koji su posmatrali uviđaj.

Milošević je, inače, bio osvajač više medalja na međunarodnim takmičenjima u kjokušinkai karateu, a pre petnaestak godina bio je i reprezentativac u ovoj borilačkoj veštini.

Hapšen zbog nasilja

Kasnije je, po svemu sudeći, uspešnu sportsku karijeru zamenio kriminalnom, jer je poslednjih godina više puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, tuča i nanošenja povreda.

Poznavanje borilačkih veština ga je odvelo u poslove obezbeđenja klubova i ubrzo se povezao sa narko-dilerima. Bio je pod istragom zbog povezanosti sa grupom koja je 2015. godine uhapšena u Austriji sa 2,5 kilograma čistog heroina. Članovi te grupe su osuđeni u Austriji, ali Miloševiću nikad nije suđeno za drogu. Upućeni u njegove poslove kažu da je bio snabdevač kokainom brojnim poznatim ličnostima, jer je bio čovek od poverenja i mogao je da im “završi”, kako se kaže u tim krugovima, koju god drogu požele – naveo je naš sagovornik iz istrage.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI