VLADICA PUSICA UHAPSEN ZBOG UBISTVA SASE CUBOVICA

Policija je uhapsila Vladicu Pušicu zbog sumnje da je u lokalu sa šest hitaca ubio svog poznanika Sašu Ćubovića (34). Nakon zločina on je sam došao u policiju i priznao ubistvo, ali nije otkrio zašto je to uradio
 ICA VLADICA

Pucao u glavu
On je naočigled više gostiju, kao i devojke koja je bila sa njima, pucao u glavu i grudi nesrećnog čoveka, izvor iz istrageČačanin Vldica Pušica (32) ubio je juče iz pištolja sugrađanina Sašu Ćubovića (34) u fast-fud restoranu “Silver haus”  centru ovog grada. Nakon ubistva Pušica je sam otišao u policiju, predao se i priznao zločin, ali nije rekao zbog čega je izrešetao Ćubovića.Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, Vladica i Saša su se poznavali odranije.– Vladica Pušica je oko 6 sati ujutru sedeo sa jednom devojkom u fast-fud rstoranu “Silver haus” u centru grada. U jednom trenutku se pojavio Saša Ćubović, koji je prišao stolu i prijateljski se izgrlio sa Vladicom. Oni su zatim u srdačnom razgovoru proveli izvesno vreme. Ništa nije ukazivalo da će se samo nekoliko trenutaka kasnije dogoditi tragedija – rekao je naš izvor iz istrage.

Pušicu čeka jednomesečni pritvor

Prema navodima iz čačanske policije, osumnjičenom Vladici Pušici određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično dlo ubistvo. On će nakon toga biti doveden kod nadležnog tužioca koji bi trebalo da ga sasluša. Zatim će biti sproveden od sudije za prethodni postupak koji bi trebalo da mu odredi pritvor do 30 dana.On je dodao da je Vladica posle najnormalnijeg razgovora iznenada izvadio pištolj i počeo da puca u Sašu Ćubovića.

– On je iz sedećeg položaja naočgled više gostiju, kao i devojke koja je bila sa njima u društvu, ispalio šest hitaca u glavu i grudi nesrećnog čoveka. Hitna pomoć je teško ranjenog Ćubovića prevezla u bolnicu, ali onje ubrzo preminuo – ispričao je  sagovornik.Kako je izjavila portparolka Opšte bolnice dr Biljana Kocović, ranjeni muškarac je dovezen u 6.50 časova bez vitalnih funkcija.– Nakon pokušaja reanimacije podlegao je povredama. Imao je šest prostrelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i redelu glave – izjavila je dr Kocović.

U međuvremenu Vladica Pušica je došao u policiji i priznao da je pucao u Ćubovića, a istraga bi u narednom periodu trebalo da utvrdimotiv ovog brutalnog ubistva.– Obavljen je uviđaj i saslušano je nekoliko svedoka. Svi oni su potvrdili da su Pušica i Ćubović normalno, čak srdačno, pričali i da nikakve svađe tada nije bilo. Iao je nakon zločina osumnjičeni za ubistvo sam došao i predao se, on ipak nije otkrio razlog ubistva – kaže naš izvor iz policije.

Inače, sredinom avgusta ove godine Vladica Pušica je u ranjen u klasičnoj sačekuši ispred svog stana u Topličkoj ulici u Čaču. Policija veruje da taj napad nema nikakve veze sa ubistvom Ćubovića.– Prilikom pucnjave on je u noge pogođen sa tri metka. Vladica je prevezen u bolnicu u Beograd gde se oporavio, ali se i posle toa kretao pomoću štaka. Napadač do danas nije otkriven i uhapšen. Ipak, prema svemu sudeći Ćubović nije ubijen zbog toga – ispričao je izvor .S druge strane, ubijeni Saša Ćubović radio je kao vozač kamiona u porodičnoj firmi svojih roditelja i kako su nam rekli u policiji, nije imao problema sa zakonom.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI