(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Nekome je jako stalo da izazove haos i uspostavi ambasadorsku vlast u Srbiji!

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Nekome je jako stalo da izazove haos i uspostavi ambasadorsku vlast u Srbiji!
Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink da je nekima jako važno da se u Srbiji izazove haos i da se u našoj zemlji osim sudske, zakonodavne i izvršne vlasti, uspostavi i ambasadorska vlast…


Vučićević tvrdi da strane ogranizacije na sve načine pokušavaju da sputaju Vladu Srbije koja je sada “na dobrom putu”.

– Juče na konferenicji u Vladi nije tema bila ekonomija, ni to da je deficit sedam puta manji kao, i da je prosečna plata porasla. Svima je vest bila Savamala – rekao je Vučićević i dodao:

– Mi smo juče imali dramatičnu stvar, jedan čovek je izašao i preuzeo političku odgovornost. Rekao je da je zbog dešavanja u Savamali odgovoran neko ko je na vrhu gradske vlasti. On je najavio odgovornost na svim nivoima. Međutim, to nekima nije važno!

Glavni urednik Informera je istakao važnost jučerašnje konferencije za medije Aleksandra Vučića:

– Nije Vučić juče optužio anonimne preduzimače, već je rekao da su to ljudi iz vrha gradske vlasti. Ja znam da je Siniša Mali njemu jako blizak. Vučić je izašao i rekao da je verovatno kriv čovek koji je njemu blizak!

Vučićević je rekao da je nekima jedino važno da se „u zemlji napravi haos“.

– Ova država počinje da funkcioniše kao jaka država. Međutim, pored sudske, zakonodavne i izvršne vlasti, ovde neko pokušava da uvede i ambasadorsku vlast. Ta vlast je moćnija mnogo više nego što mislimo – naglasio je Vučićević, koji se gostujući na Pinku osvrnuo i na ponašanje lidera pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića i na njegov odnos prema novinarima Pinka i Studija B:

– Kada oni ne žele da odgovaraju novinarima, to je sasvim normalno. Zašto Raduloviću prelazimo preko svega i ništa mu ne odgovaramo?! On je političar i njegova je obaveza da odgvara na sva pitanja. Obećavam da ću ja ići na sve njegove konferencije i postavljaću mu razna pitanja – poručio je Vučićević.

O čemu je sve Vučićević govorio na TV Pink, pogledajte na ovom snimku:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI