(VIDEO) UZAS NA AERODROMU U MEMFISU! maltretirali NEPOKRETNU devojku!

Incident se dogodio na aerodromu u Memfisu gde je 18-godišnja Hana Koen doživela pravu dramu


Obezbeđenje na aerodromu u Memfisu  privelo je i krvnički maltretiralo 18-godišnju Hanu Koen, koja je nakon dugogodišnje borbe sa rakom postala invalid.

Nakon ovog strašnog incidenta, Hanina majka koja je bila prisutna dok su njenu ćerku maltretirali odlučila je da podnesetužbu protiv aerodroma, odnosno obezbeđenja. U tužbi se između ostalog navodi i brutalno ponašanje prema njenoj ćerki koja je sa protezama na nogama jedva pokretljiva.
Obezbeđenje je burno reagovalo jer Hana nije želela da ode u prostoriju gde bi je obezbeđenje detaljno pretreslo, jer se detektor za metal oglasio nakon ulaska u zgradu aerodroma. Hanina majka tvrdi da su nitne na Haninoj haljini aktivirale detektor za metal, kao i da obezbeđenje nije bilo preterano milostivo za njenu ćerku koja je u teškom stanju, već su je bacili na pod, što je kod devojke proizvelo neverovatan strah i ostavilo psihičke traume.

Odšteta koju su tužioci tražili za nanesene povrede iznosi 90.000 dolara. Hana je zbog posledicatumora na mozgu i mnogobrojnih operacija koje je pretrpela, delimično izgubila moć kretanja i sluh, a na jedno oko je oslepela.

Pogledajte video:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI