(VIDEO) SKANDAL! Smrad Jeremić optužio Srbiju za GENOCID U SREBRENICI!

Bivši internacionalni sekretar DS i šef pravnog tima NATO dosovskog kandidata Vuka Jeremića – Vladimir Todorić – čak tri puta je rekao gostujući na N1 da je Srbija odgovorna za genocid u Srebrenici!
 
– Utvrđeno je da se dogodio genocid ne samo u presudi iz 2007. godine, već i u brojnim presudama Tribunala za bivšu Jugoslaviju u pojedinačnim slučajevima. To uopšte nije sporno. Pobogu, mislim, desio se genocid i desilo se to da je utvrđena odgovornost SRJ odnosno Srbije – odvalio je Todorić.

Komentarišući ovu izjavu, lider radikala Vojislav Šešelj je poručio:

Ovo je veleizdaja! Javno izrečeni stavovi Vladimira Todorića, šefa pravnog tima Vuka Jeremića, definitivno dokazuju da je  Jeremić veleizdajnik koji direktno radi u interesu zločinačkog NATO pakta. Sada je jasno da bi Jeremić, ako bi kojim nesrećnim slučajem postao predsednik Srbije, radio samo u interesu NATO pakta, a protiv svih državnih i nacionalnih interesa Srbije i srpske nacije – rekao je Šešelj i pozvao nadležne institucije Republike Sribje da reaguju u skladu sa zakonom.

Lider SRS ističe da nigde i nikad nije utvrđeno i dokazano da je Srbija odgovorna za zločin u Srebrenici.

Jeremić Srbiju optužuje strašnije nego Haški tribunal i svi neprijatelji Srbije zajedno. On je veleizdajnik i to svi moraju da znaju – zaključio je Šešelj.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI