(VIDEO) MANIJAK ŽIVOTOM PLATIO POKUŠAJ SILOVANJA: Razjareni muž ga umlatio šipkom!

 Mamadou Dialo (61), vozač taksija iz Njujorka, u ponedeljak je dobio jeziv poziv od svoje žene koja mu je rekla da je nepoznati muškarac provalio u njihov stan, rastrgao joj odeću i pokušao da je siluje.
Besan čovek, odmah je okrenuo taksi prema svom stanu u Bronksu, uzeo metalnu šipku u ruke i izjurio iz automobila prema kući. Kad se lift otvorio na njegovom spratu, krenuo je prema stanu i ugledao polugolog neuspešnog silovatelja (kasnije identifikovanog kao 43-godišnji Erl Neš).Zaslepljen besom, taksista je šipkom navalio na napadača svoje žene koji je posle prvog udarca pao u lift, sklonjen od objektiva nadzorne kamere. Ali, zato se jasno vidi kako Mamadou mahnito mlati šipkom prema liftu, da bi pred kraj šokantnog videa od 25 sekundi i on ušao u lift za napadačem gde ga je pretukao na smrt.

Taksista je kasnije za Njujork Post rekao da nije želeo da usmrtiti napadača.

“Nisam želeo da ubijem tog čoveka. Nisam srećan što je umro i što će moje ime stajati pored nekog ko je mrtav. Branio sam ženu jer je ona bila žrtva. Udario ju je u glavu, skinuo odeću s nje i pokušao da je siluje”,  jasan je bio Mamadou koji je inicijalno bio optužen za ubistvo, ali je to promenjeno u optužbu za napad.

Njegova supruga Nenegal Dialo potvrdila je priču svog muža.

“Otvorila sam mu vrata stana jer sam mislila da je to moj sin. On je tad banuo unutra i počeo da se skida i rekao mi ‘ne želim novac, nego ću te silovati'”, priča žena.

Osim što je napao i skinuo gospođu Dialo, manijak je istukao i njenu sestru koja je takođe bila u stanu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI