(VIDEO) KO PRIZIVA BALKANSKO PROLEĆE

(VIDEO) KO PRIZIVA BALKANSKO PROLEĆE?! Specijalna emisija na TV Pink posle koje ćete na dešavanja u Srbiji gledati drugim očima!
Specijalna emisija “Balkansko proleće u Srbiji”, emitovana na TV Pink do gole kože razotkrila je težnju zapadnih moćnika da izazovu haos u Srbiji na način na koji je to urađeno u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori…


Kako su krize u pomenutim zemljama proizvedene spolja, kako to tvrde pojedini analitičari, kako i zašto u srpskim medijima gotovo da nema informacija o pozitivnim trendovima u ekonomiji i dolasku sve većeg broja investitora, ko priziva “balkansko proleće” u Srbiji i sa kojim motivima, samo su neka od pitanja na koju su odgovarali učesnici emisije među kojima i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Pored Vučićevića, o temama političke nestabilnosti u regionu, raznoraznim “šarenim” i “obojenim” revolucijama, govorili su i politički analitičari Željko Cvijanović i Dejan Vuk Stanković, novinar Pečata Nikola Vrzić i Stefan Stamenkovski iz Srpskog Sabora Zavetnici.

Pogledajte emisiju…

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI