(VIDEO) HRVATI NE MOGU BEZ SRPSKIH NARODNJAKA! Stoja razvalila u Zagrebu, hiljadu “purgera” uglas pevalo “Belu ciganku”!

Popularna “Bela ciganka”, pevačica Stojanka Novaković Stoja održala je u petak uveče, pred katolički Božić, nastup za pamćenje u jednom od najpopularnijih zagrebačkih klubova…

Iako nam međusobni odnosi ne idu baš od ruke, Stoja je dokazala da muzika, a naročito njeni hitovi nemaju nikakav problem, jer je krcata diskoteka bila dovoljna potvrda da obični ljudi u Hrvatskoj prosto ne mogu bez srpskih narodnjaka.

U “lijepoj njihovoj” megapopularna Stoja pevala je više od tri sata, ponesena dobrom atmosferom, a u Zagreb je stigla tokom dana, kako bi sa suprugom Igorom Jovanovićem uživala u čarima hrvatske prestonice i dobro se pripremila za ludnicu koja ju je očekivala, jer su je organizatori obavestili da je sve rasprodato nekoliko dana pre nastupa

Vidno umorna, ali zadovoljna nastupom, samo za Informer, Stoja je samouvereno je istakla:

– A stvarno sam mislila da do sledeće godine odmorim i ostavim malo prostora drugima, ali ne vredi. Uskoro izlazi nova pesma “Bomba” koja će eksplodirati u 2017!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI