(VIDEO 18+) ŠOKANTAN SNIMAK UZDRMAO HRVATSKU! Studentkinja tokom predavanja UŠMRKAVALA KOKAIN

Na Fejsbuku je osvanuo šokantan video na kom se vidi kako ženska osoba ušmrkava drogu tokom predavanja na zagrebačkom privatnom fakultetu
 

Naime, studentkinja uhvaćena u situaciji kako pravi kretnje koje su karakteristične za konzumiranje za kokaina, spida ili neke druge droge koja se uzima ušmrkavanjem, odnosno “na nos”.

Snimak je izazvao mnogo reakcija, a u komentarima ispod videa pojavile su tvrdnje studenata da je u pitanju zagrebački privatni fakultet VERN.

Spomenuti fakultet na svojoj stranici reagovao je na pomenutu situaciju saopštenjem koje prenosimo u celini:

– Veleučilište VERN zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim”, piše u saopštenju.

Studenti VERN-a uglavnom nisu hteli da daju izjave, ali jedna studentkinja je za “100posto.hr” izjavila:

– To je bez sumnje VERN, primećuje se po stolovima i stolicama. Mislim da je u pitanju dvorana na prvom spratu zgrade – rekla je studentkinja koja je želela da ostane anonimna.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI