VESNA PESIC ODUVALA JANKOVICA I JEREMICA

Sašu Jankovića, Vuka Jeremića i njihovu samozvanu elitu koja je organizovala “veličanstveni” mitng u Beogradu sa 547 učesnika, pljuju čak i najžešći protinici vlasti, poput Vesne Pešić
 

Naime, posle Ružice Đinđić, koja je obila poziv lidera Poketa slobodnih građana Saše Jankovića da se pojavi na smehotresnom mitingu koji su opozicionari održali 6. oktobra u Beogradu, i kao razlog je navela to što je on oko sebe okupio ljude Milorada Ulemeka Legije, sa sličnom porukom oglasila se i sociološkinja i bivša političarka poznata po antidržavnim stavovima Vesn Pešić.
Prvo je napisala da je miting bez energije, sa lošim govornicima i liderima koji nemaju šta da kažu…

 

– Ne sviđa mi se to društvo, naročito jedan govornik za koga se priča da ej izdavap Legijine knjige. Šta bi ja u takvom društvu tražila? – napisala je Vesna Pešić.

Uostalom, Vesna za razliku od brojnih prisutnih na “elitnom” Jankovićevom i Jeremićevom mitingu, svakako zna ko su Nadežda Petrović, Uroš Predić ili Milutin Milanković. Jer, da podsetimo, oni koji bi da nam vode državu uz intelektualne “velikane” poput Saleta Prangije i NATO Vuka, nemaju pojma o tome.Pogledajte još jednom video snimak o kojem priča cela Srbija i koji na najbolji način predstavlja sve kvalitete srpske opozicije:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI