VENECIJA: Vencali se Ana Ivanovic i Bastijan Svajnstajger (FOTO)

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger venčali su se danas u Veneciji. Ana i Bastijan gondolom su se odvezli do palate u kojoj su se venčali.

Kako prenose nemački mediji, Ivanovićeva i Švajnštajger sutra će se venčati u katredrali prema katoličkim običajima.

Građansko venčanje održano je pred najužom porodicom i prijateljima.

U Veneciju su prvi došl članovi najuže porodice Ivanović i Švajnštajger. Gosti su odmah smešteni u hotel, kako bi imali vremena da se pripreme za svadbenu ceremoniju.

Venčanju će prisustvovati najveća imena iz sveta tenisa i fudbala: Endi Mari, Anželik Kerber, Joakim Lev, Tomas Miler, Lukas Podolski i drugi. Očekuje se da će biti ukupno oko 120 ljudi.

Kako saznajemo, Ana i Švajni su rezervisali luksuzni apartman, a u njemu će provesti i prvu bračnu noć. Do mesta venčanja zvanice će biti prevezene gondolama, pošto je hotel sa svih strana okružen vodom.

 

Hotel „Aman kanal grande“

– Ana i Švajni će se venčati u prelepom dvorištu luksuznog hotela sa kojeg se pogled pruža na lagunu, nakon čega će se svatovi premestiti u dvoranu hotela, u koju staje 150 ljudi. Hotel ima sopstvene gondole u kojima će zvanice doploviti do mesta venčanja, dok privatno pristanište hotela osigurava da mladence ne fotografišu novinari. Organizatori venčanja stigli su iz Londona još tokom vikenda i danima rade na uređenu enterijera, balkona i pagode, ispod koje će se sportski par venčati pod vedrim nebom – kaže naš izvor blizak teniserki i dodaje:

Soba za mladence

– Nameštaj ovog glamuroznog hotela je u koži i satenu, dok su obodi vrata i prozora opasani pozlatom. Goste će dočekati zvuci klavira i klasične muzike. Po protokolu koji je mlada zahtevala nju bi do oltara trebalo da dovede otac, a Ivanovićeva je planirala da promeni prezime.

Za njih je rezervisana soba u kojoj su legendarni glumac Džordž Kluni i njegova nova supruga Amal proveli prve bračne dane. Više od deset organizatora venčanja, šminkera i stilista je uveliko smešteno u ovom italijanskom dvorcu, koji će sutra ugostiti svatove.

Na aerodromu u Veneciji su od juče i momci iz protokola koji će zvanice sa piste odvesti do hotela u koji su raspoređeni – objašnjava naš izvor dobro upućen u sve detalje ceremonije.

Hotel ima sopstvene gondole

Nakon venčanja, mladenci će ostati nekoliko dana u Veneciji sa nekolicinom prijatelja, a onda će otići u svoj novi dom u Engleskoj. Vila koju je Švajni pazario nalazi se u zlatnom trouglu Češira, gde žive najveće zvezde svetskog džet-seta.

Nina Badrić

Nina Badrić peva pesmu za prvi ples

Po mladinoj želji, hrvatska pevačica Nina Badrić pevaće pesmu za prvi ples i u narednim satima će zabavljati goste. Osim nje, svatove će uveseljavati i bend koji su ljudi iz agencije za organizaciju venčanja ponudili Ani, a njoj se dopao. – Za razliku od Ane, Bastijan se nije mnogo bavio organizacijom venčanja, već je sve prepustio njoj. Ona mu je saopštila da želi da im prvi ples otpeva njena omiljena pevačica, što je Švajni bez pogovora prihvatio. Nina bi, takođe, trebalo da stigne u Veneciju večeras – objašnjava naš izvor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI