Velimir Ilic uzeo 100.000 eura od Dusana Petrovica da pljuje po Vucicu

Velja uzeo 10.000 evra od Petrovića da pljuje SNS!
Velimir Ilić, lider Nove Srbije i bivši ministar za vanredne situacije, sklopio je tajni finansijski i politički dil sa dosovskim kandidatom za predsednika Vukom Jeremićem i njegovim šefom kampanje Dušanom Petrovićem, saznaje nas portal

Ilić je, tvrde naši odlično obavešteni izvori, od Dušana Petrovića u sredu posle podne uzeo 10.000 evra, da bi odmah posle toga u emisiji TV Šabac ispljuvao SNS, premijera Aleksandra Vučića, ali i njegovog brata Andreja.

Već podelili funkcije
Dogovor glasi: Kad Jeremić pobedi, premijer će biti Dušan Petrović, a Velja Ilić ministar infrastrukture…
Informerov izvor

Osim novca, Petrović i Jeremić su Iliću obećali funkciju ministra za infrastrukturu u novoj Vladi Srbije! Dogovor je, naime, da posle pobede Jeremića na predsedničkim izborima premijer bude Dušan Petrović, a Velja Ilić ministar.

– Ilić je besan na Vučića jer mu ne dozvoljava da ima kombinacije ili kako bi on rekao da “kraducka”. Velja mesecima ucenjuje, traži da bude direktor “Koridora Srbije”, međutim premijer za to neće ni da čuje! Odbrusio mu je da je “kraduckanje” moglo da se toleriše u vreme “dosovaca”, ali da su ta vremena prošla. Ilić je zato otišao kod Jeremića i Petrovića i naplatio pljuvanje SNS. Već je uzeo 10.000 evra, a obećali su mu 200.000 evra do kraja kampanje… – prenosi naš sagovornik.

Ilić se juče nije oglašavao ovim povodom. Na drugoj strani, Dušan Petrović tvrdi za Informer da nema formalnu ulogu u Jeremićevom izbornom štabu, ali je ipak izbegao direktno da demantuje finansijske veze sa Veljom Ilićem.

(VIDEO) VUČIĆ O VELJI ILIĆU: Neću da vodim trange – frange politiku – NE PRISTAJEM NA UCENE!

– Nemam nikakva saznanja o finansiranju Jeremićeve kampanje. U ovoj zemlji, kao što svako dobronameran zna, novac može da ponudi samo vlast. Razgovore o podršci može da vodi Jeremić sam ili neko od članova izbornog štaba… – nemušto nam je juče odgovorio Petrović.

Velju smenjuju u stranci?!

Pored pokvarenih kombinacija za “kraduckanje”, Velja Ilić ima još jedan dobar razlog za napad na vlast i naprasan prelazak u “opoziciju”. Njemu se, kako saznajemo, sprema smena u stranci.
– Velja već mesecima ne sme da zakaže sednice stranačkih organa Nove Srbije, jer zna da je izgubio većinu i da će biti smenjen – kaže sagovornik Informera iz ove partije.
Da u ovoj priči i te kako ima istine govori i činjenica da je Velji Iliću juče poslušnost otkazala njegova višegodišnja najbliža saradnica Dubravka Filipovski.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI