VEDRANA RUDAN JAVNO PORUCILA HILARI : Glumiš dostojanstvo, a muž ti kreše svaku koju stavi pod jaja!

Hrvatska književnica i spisateljica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku, najnoviju kolumnu posvetila je izborima u SAD… Njen tekst pod nazivom ‘Dobro jutro Ameriko’ prenosimo u celosti…


Od starta sam priželjkivala da Tramp pobedi i danas je za mene svanuo VELIKI DAN. Svi moji prijatelji znaju da sam govorila da će Tramp pobediti, želela sam to, ostvarilo mi se. Izašla sam iz kuće i šetala, šetala, šetala. Svet u kome živim više neće biti isti. NEĆE BITI ISTI a meni je to bitno jer sam bila sigurna da promenu doživeti neću.

Naši politički analitičari koji mesecima na ekranima “naših” televizija klepeću pizdarije danas su posebno aktivni.

Umesto da začepe labrnje, svi su govorili kako Tramp nema šanse, i dalje otvaraju rupe posred svojih lica. Reporteri čiji šefovi ne veruju da je Klinton otišla u istoriju uporno pod njušku glupana širokoga spektra turaju krušku pa slušamo kako se, “u Americi s vremena na vreme političko klatno s levice ljulja prema desnici.”

Jebote! Tvrditi za Klintonove da su “levica”… Za tako nešto stvarno moraš imati koeficijent inteligencije blizu pedeset. Kad si u punoj formi.

Banac, o mili bože, kad bismo se bar nekakvim izborima mogli rešiti Banca, strašno je zabrinut. Boji se da će se Tramp ‘skompati’ sa Putinom a onda će naša regija najebati. Nas koji po Bancu, hvala Amerima, Klintonovima, Obamama, živimo u najboljem mogućem vremenu preko noći će pojesti ruski mrak.

Dobro, Bančeva pamet naširoko je poznata i ne bi je trebalo komentarisati ali da čoveka dovodi do ludila dovodi. Javio se i neki Milardović koji je izvolio izjaviti kako je “američka kampanja bila prljava i slobodno možemo govoriti o njenoj ‘balkanizaciji’.

Pitam se, zaista se pitam ko tim kretenima daje pravo da sve što je “prljavo” proglašavaju “balkanskim” a nikad baš ništa “balkansko” “američkim”? Pravo im daje činjenica da svi “hrvatski” mediji forsiraju Ameriku i njihove dosadašnje vođe do te mere da se normalnim građanima Hrvatske već godinama riga od toga.

Pobedio je Tramp. Mogu se jebati svi naši politički analitičari, svi naši glupi novinari, kao televizijski tako i oni “papirnati”, mogu se jebati sve naše preglupe estradne zvezde koje su ovih dana bile posebno aktivne u davanju izjava na temu američkih izbora iako im je koeficijent inteligencije manji od opsega silikona koje su ugradile.

Posebno mi na kurac ide jedan od dvojice naših “uglednih” istoričara, nikad ne znam kako se ko od njih dvojice zove. Imaju slično prezime i jedan i drugi su visoki metar i pedeset. Mislim da je onaj s kraćom kosom pre mesec ili dva, komentarišući  Klintonicu, bio bolestan više nego inače. Izjavio je kako će za nju glasati žene jer se “dostojanstveno” nosila sa preljubom svoga muža.

O, predragi Bože?! Muž ti jebe svaku koju uspe baciti pod jaja, spermom orošava haljinu svoje službenice i tako kurcem ulazi direktno u istoriju a njegova žena, umesto da ga šutne onako kako bi to učinila svaka normalna žena koja sebe drži ljudskim bićem, slika se sa jebačem sa ručicom u ruci i šalje ženama poruku, ja sam “dostojanstvena”. Žalim ženu onog istoričara patuljka ako sirotica mora biti klintonovski “dostojanstvena”.

Nešto o gospođi Klinton. Ona će, sigurna sam u to, ući u američku istoriju kao najodvratniji, beli, bešćutni mužjak i na tom će tronu ostati doveka. Setimo se kako su samo za nju organizovali gledanje filma u kome se čereči mrtvi Gadafi. Libija, Irak, Sirija…Ma, ne da mi se nabrajati. Milioni mrtvih, milioni raseljenih, milioni beskućnika…A njen muž. Zar smo sve zaboravili, mi Balkanci, pa makar se zvali Banac, Milardović ili pitaj boga kako još?

Zar smo zaboravili da je Klinton na Srbiju i Kosovo bacao bombe sa osiromašenim uranijumom, zar smo zaboravili da su bombe sa osiromašenim uranijumom padale i u Jadransko more? Znaju li “politički komentatori” i sisate estradne zvezde i naši pokvareni političari i urednici “naših” televizija šta osiromašeni uranijum čini njima, njihovoj deci, šta će učiniti njihovim unucima i tako dve tisuće godina? Pa ipak, za naše hrvatske idiote širokoga spektra Klinton je “levo” a Tramp je “desno”.

Jebo vas i Klinton i Klintonica, korumpirane i glupe ili možda ipak samo glupe. Ne znam kakav će biti Tramp i nije me briga ali znam da trenutno živim u najgorem mogućem vremenu, da gore od ovoga ne može. A svi vi koji ste navijali za najodvratniju ekipu otkako je sveta i veka…

Jednostavno, JEBITE SE!”

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI