NEVEROVATNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN: Hrvati su smece, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi i Briselu!

Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vreme NDH pušili Hilteru, ubijali Židove, Srbe, Cigane i sve krivomisleće u koncentracionm logorima opakijim od onih u Nemačkoj stidimo se naše prošlosti ali je ne možemo izbrisati. Neki naši očevi služili su se specijalnim noževima kojima su ljudima rezali vratove. NDH je bila jedina zemlja u kojoj je postojao koncentracioni logor za decu

Dok sam živela u Jugoslaviji, jebe mi se što će o ovome što pišem reći hrvatski nacići, plaćenici iz EPH i ostale budale opranoga mozga, bila sam ponosna na svoju zemlju. Znala sam u kakvom svetu živim, državne novine, televizija i radio nikad mi zločince nisu prikazivale kao dobre momke.

Danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže.

Današnja NDH ista je poput pokojne samo su sredstva ubijanja sofisticiranija. Naši trenutni pavelići puše Americi, Hitleru većem od Hitlera, ne ubijaju Srbe jer su ih. što dali ubiti što proterali…Znam, oni su napali nas, mi smo se samo branili…Govorim o civilima koje smo pobili. Ni u koncentracionim logorima NDH nisu čučali ratni zločinci.

Kome ja govorim? Hrvatski narod je jednostavno SMEĆE. Jebe se nama za hiljade pobijene palestinske dece, staraca, žena. Jebe se nama što se na kioscima prodaju novine poput Jutarnjeg lista kome je rušenje aviona koji je leteo iznad ratne zone jedina bitna svetska vest.

Jebite se, pučaši američkoga kurca! Koliko je staraca pobijeno u Gazi? Koliko je dečice pobijeno u Gazi? Koliko je dečaka danas ubijenih u Gazi moglo postati vrhunskim strčnjacima za AIDS i ne samo za AIDS? Jebe se vama. Palestinci su za vas, kako davno reče Orwel, “ne ljudi”. Ko jebe Plaestince? Isti onaj koji je jebao Židove, cigane, krivomisleće, Srbe…

Jugoslavije nema. Niko od građana NDH 1014 neće izaći na ulicu i urlati protiv Zločina. Govna smo bili, govna ostali. Meni Jugoslavija nedostaje. Tada sam sebe držala čovekom.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI