SOKANTNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN: Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi i Briselu!

Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vreme NDH pušili Hilteru, ubijali Židove, Srbe, Cigane i sve krivomisleće u koncentracionm logorima opakijim od onih u Nemačkoj stidimo se naše prošlosti ali je ne možemo izbrisati. Neki naši očevi služili su se specijalnim noževima kojima su ljudima rezali vratove. NDH je bila jedina zemlja u kojoj je postojao koncentracioni logor za decu


OVAKO JE PISALA VEDRANA: Dok smo živeli u Jugoslaviji, uređenoj zemlji, učili su nas da ne smemo mrziti. Mržnja je bila službeno zabranjena, bili smo “nesvrstani”, jednako su nam bili mrski i “istočni” i “zapadni” zločini.

Kad je Amerika u Vijetnamu ubijala ljude, biljke, životinje, jugoslovenskim su se ulicama valjale horde demonstranata koje su urlajući tražile mir. Ni jedan američki zločin jugoslovenske vlasti nisu blagoslovile.

Kad su Rusi napali Čehoslovačku, pišem o tome jer se toga sećam, opet smo bili na ulici. “Čehoslovacima” koji su tada letovali kod nas pružali smo svu moguću pomoć i utehu. Titu tada nije padalo na pamet da puši Rusima, jednostavno, klečanje mu nije išlo.

Dok sam živela u Jugoslaviji, jebe mi se što će o ovome što pišem reći hrvatski nacići, plaćenici iz EPH i ostale budale opranoga mozga, bila sam ponosna na svoju zemlju. Znala sam u kakvom svetu živim, državne novine, televizija i radio nikad mi zločince nisu prikazivale kao dobre momke.

Danas, danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže.

Današnja NDH ista je poput pokojne samo su sredstva ubijanja sofisticiranija. Naši trenutni pavelići puše Americi, Hitleru većem od Hitlera, ne ubijaju Srbe jer su ih. što dali ubiti što proterali…Znam, oni su napali nas, mi smo se samo branili…Govorim o civilima koje smo pobili. Ni u koncentracionim logorima NDH nisu čučali ratni zločinci.

Naši pavelići danas ne ubijaju ni Židove, naprotiv. Nama su Židovi danas, kad kažem “Židovi” mislim na fašističku vlast države Izrael, ono što nam je za vreme stare NDH bio Hitler. U današnjoj NDH ubijaju se Hrvati sa toliko perverznom strašću da čovek zbog očaja poželi sam sebi hrvatskom kamom prerezati hrvatski vrat.

Ćutimo. Jedini u civiliziovanom svetu ćutimo dok Ameri i Židovi ubijaju Gazu. Veću je šansu za spas od smrti nožem, metkom, plinom pred sedamdeset i četiri godine imao Židov pred Hitlerom nego to danas ima Palestinac pred Amerima i Židovima.

Normalni svet je na nogama. Mladi, stari, deca, svi su na ulicama svetskih gradova. Dižu glas protiv najvećeg zla na kugli zemaljskoj. Na demonstracijama u Londonu snimljen je ultra ortodoksni Židov sa palestinskom zastavom u ruci. Bune se i Židovi u Izraelu. Nije problem u židovskom narodu nego u razbojnicima koji vladaju Izraelom i Amerike koja ih plaća.

Svi su, dakle, na ulici. Za naše medije to nije vest. Našim su političarima usta toliko puna američke sperme da će se zbog toga mojim praprapraunucima dizati želudac. Pa ipak, to nam ne bi smeo da bude alibi kao što onima koji su živeli za vreme one NDH nikad nismo oprostili što su ubijali nevine ili nemo gledali pokolj.

Kome ja govorim? Hrvatski narod je jednostavno SMEĆE. Jebe se nama za hiljade pobijene palestinske dece, staraca, žena. Jebe se nama što se na kioscima prodaju novine poput Jutarnjeg lista kome je rušenje aviona koji je leteo iznad ratne zone jedina bitna svetska vest.

Iz dana u dan nas bombarduju podacima koliko je u avionu poginulo dečice, koliko staraca, koliko stručnjaka za AIDS. Putin je strušio avion. Kad skonča Putin onako kako je skončao Gadafi Zemlja će biti spašena.

Jebite se, pučaši američkoga kurca! Koliko je staraca pobijeno u Gazi? Koliko je dečice pobijeno u Gazi? Koliko je dečaka danas ubijenih u Gazi moglo postati vrhunskim strčnjacima za AIDS i ne samo za AIDS? Jebe se vama. Palestinci su za vas, kako davno reče Orwel, “ne ljudi”. Ko jebe Plaestince? Isti onaj koji je jebao Židove, cigane, krivomisleće, Srbe…

Jugoslavije nema. Niko od građana NDH 1014 neće izaći na ulicu i urlati protiv Zločina. Govna smo bili, govna ostali. Meni Jugoslavija nedostaje. Tada sam sebe držala čovekom.

Ovako je pisala Vedrana Rudan. Svaka sličnost sa aktuelnom situacijom je…slučajna?!

loading...
Facebook Comments
Share