VECERAS OLUJA I OSVEZENJE

U Srbiji će i danas biti veoma toplo sa maksimanom temperaturom od 37 do 42 stepena, a uveče i u toku noći ka ponedeljku na severu i zapadu lokalna pojava kratkotrajnih vremeskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom

Vetar će biti slab, istočni i jugoisočni. Jutarnja temperatura od 15 do 26 stepeni, a najviša dnevna od 36 C do 42 stepena Celzijusa.U tku noći na severu i zapadu očekuje se osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su moguće i kratkotrajne nepogode sa gradom i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zvod.

I u Beogradu pretežno sunčano i veoa toplo. Vetar slab, jugoistocni. Jutarnja temperatura oko 26 C, a najviša dnevna oko 39. U toku noći osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, pljuskovima i grmljavinom.Prema izgledima vremena do 13. avgusta, uponedeljak promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kisom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na jugu i istoku malo, a u ostalim krajevima i osetno svežije. Posle podne na severu i zapadu uglavnom suvo.Od utorka do petka preteno sunčano uz porast temperature. U sredu i četvrtak ponovo veoma toplo sa najvišom temperaturo od 35 do 40 stepeni.Od petka postepeno svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI