UZMI RAČUN I POBEDI: U trećem krugu izvlačenja stanove u Beogradu dobili Sofija i Bogdan!

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca. Izvučeni su i dobitnici automobila “fijat 500l” kao i dobitnici putovanja. U trećem izvlačenju učestvovalo je oko sedam miliona koverata, a dodeljeno je 179 nagrada koje su vredne više od 31 milion dinara
 

18.35 – Dobitnici stanova u Beogradu su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca! Za razliku od prethodna dva izvlačenja, kada je izvučen jedan dobitnik, večeras su dodeljena dva stana i to površine 51 kvadrat i 52 kvadrata. 

printscreen

18:30 – Preostalih šest dobitnika automobila “FIAT 500 L” su Sandra Kujčanović iz Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Stanijev Marica iz Bečeja, Đurić Marija iz Lazarevca i Gilezan Bora iz Zrenjanina.

printscreen

18.20 – U Grčku putuju Đuro Tutuš iz Novog Sada i Miodrag Živanović iz Kragujevca. Dobitnik putovanja u Pariz je Ksenija Bunić sa Novog Beograda a putovanja u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

printscreen

18.15 – Prvih šest dobitnika automobila “FIAT 500 L” su Vrgoč Milenko iz Čelareva, Branko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević Sovljak iz Crne Bare, Stojadinović Goran iz Vlasotinaca, Tomić Milivoje iz Vrnjačke banje i Subić Josim iz Uzdina

printscreen

18.10 – Žiri je izvukao prvih šest koverata. Na žalost koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevca sadrži jedan nefiskalan račun i zbog toga neće biti priznat.

printscreen

18.00 – Očekuje se prvo izvlačenje dobitnika šest automobila marke “FIAT 500 L” i posle još šest

printscreen

17.45 – Pored stanova, u direktnom televizijskom prenosu u 17.45 sati na prvom programu RTS, biće izvučeni i dobitnici 12 automobila marke “FIAT 500 L”, zatim jedno putovanje u Njujork za dve osobe, jedno putovanje u Pariz za dve osobe, i dva putovanja u Grčku u trajanju od deset dana, takođe za dve osobe.

printscreen

Bez direktnog televizijskog prenosa biće izvučeni i:

– 1 odmor u hotelu na Staroj planini za 2 osobe, u trajanju od 7 dana, 7 noćenja, bez uključenog prevoza
– 1 odmor na Zlatiboru za 2 osobe, u trajanju od 4 dana, 4 noćenja, bez uključenog prevoza
– 12 prenosivih računara
– 12 frižidera

printscreen

– 25 mobilnih telefona
– 25 tableta
– 12 televizora
– 10 veš mašina
– 9 mašina za sudove
– 25 mikrotalasnih pećnica
– 25 blendera
– 3 vaučera za kupovinu robe i
– 1 polisa životnog osiguranja

U direktnom televizijskom prenosu čak 178 nagrada izvući će naši poznati glumci i uspešni sportisti Zorana Arunović, Mihail Dudaš, Ivan Tomić, Vora Nenić i Asmir Kolašinac.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Građani su do sada poslali više od pet miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima i one se nalaze u specijalno pripremljenom bazenu u Studiju 8 RTS-a u Košutnjaku.

Sve dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju 26. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI