UZASNO: POP SILOVAO DEVOJCICU 13 I REKAO: Niko ti neće verovati da sam te silovao

UŽASNI DETALJI HORORA DEVOJČICE KOJU JE OBLJUBIO POP IZ KOVINA: Niko ti neće verovati da sam te silovao…
Sveštenik Milovan Đokić iz kovinskog sela Pločice 2014. obljubio devojčicu (13) u crkvi i na groblju. Posle seksa bi blagoslovio nesrećno dete
Žrtva i silovatelj

Kada je završio, blagoslovio me i rekao: “Ti si dobra i poštena i treba da ideš u crkvu i školu”
Žrtva popa pedofilat

Sveštenik Milovan Đokić (58) iz kovinskog sela Pločice pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog obljube 13-godišnje devojčice iz svoje parohije!

Đokić je uhapšen 21. marta 2014. godine po prijavi devojčicinih babe i dede, koji su posumnjali da se nešto čudno dešava sa njom. Istragom je utvrđeno da je bludni sveštenik dva puta obljubio maloletnicu, jednom u crkvi i drugi put na groblju! Pokušao je i treći put, ali nije mogao zbog pijanstva.

Da užas bude veći, posle bludničenja ju je blagoslovio! Nesrećna devojčica je ispričala tada za Informer da ju je Đokić, koji joj je i predavao veronauku u školi, prvi put obljubio početkom januara 2014.

“Učio” je da uživa u seksu!

Baka Regina je za naš list ispričala da joj se unuka poverila kako ju je “pop učio o seksu”:
– Dok joj je radio te stvari, pitao bi je: “Šta si se stegla? Treba da se opustiš i uživaš.” Svinja odvratna! Terao ju je i da ga oralno zadovoljava. A kada je stavljao prezervativ, rekao joj je: “Ovo je ti trebalo da kupiš, a ne ja.”

– Uradio mi je to 3. januara na stolu, u sali crkvenog doma. Kada je završio, blagoslovio me i rekao: “Ti si dobra i poštena i treba da ideš u crkvu i školu.” Bolelo me je strašno… Plašila sam se da bilo kome kažem šta mi je uradio, jer je rekao da mi niko neće verovati pošto je on sveštenik – ispričala je devojčica i dodala da ju je pop posle toga još dva puta napastvovao:

– Dva dana kasnije ponovo me je poveo u crkveni dom. Krenuo je da se skida, ali je naišao jedan dečak iz škole, pa sam pobegla. Na Badnje veče me je pozvao u svoju kuću da zajedno sa njegovom ženom slažem sveće. Čim sam ušla u kuću, videla sam da je otac Milovan sam i da je pijan. Navalio je na mene, ali nije mogao… Jednom me je vodio i na groblje…

Ova 13-godišnjakinja je tada živela sa babom Reginom i dedom Stojanom jer su joj roditelji razvedeni. O bludničenju sveštenika ćutala je sve do 7. marta, kada je svojoj tetki Kristini ispričala šta je doživela. Baba i deda su odmah obavestili Centar za socijalni rad i policiju, a pregledom je utvrđeno da je devojčica razdevičena.

Đokić je bio sveštenik u selu Pločice još od 1983. godine. Oženjen je i ima dva odrasla sina, ćerku i četiri unučeta. I pored toga, meštani tvrde da je godinama spopadao žene u selu, ali i devojčice, kad god se napije.

Jednom prilikom je čak potpuno go krenuo kroz selo do ljubavnice. Parohijani su se zbog toga više puta žalili i vladiki, ali bi bludni pop uvek nastavio po svom.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI