UZASNA NESRECA: Turisticki autobus sleteo s puta, 5 MRTVIH, 23 POVREĐENIH!

(FOTO) STRAŠNA NESREĆA KOD ALEKSINCA! Turistički autobus sleteo s puta, 5 MRTVIH, 23 POVREĐENIH!
Strašna saobraćajna nesreča odigrala se rano jutros, oko 3 časa, na auto-putu Beograd-Niš

Autobus slovačkih registracionih oznaka koji je prevozio turiste sa letovanja na Krfu prevrnuo se na 6. kilometru od Aleksinca.

Nesreća se dogodila noćas oko 3.30 časova na delu auto puta u visini sela Bobovište, oko kilometar od skretanja za Aleksinačke rudnike.

U autobusu je bilo 29 putnika i dvojica vozača.

Ekipe Hitne pomoci zbrinule su 23 povredenih, dok je petoro putnika ostalo zarobljeno ispod prevrnutog autobusa.

screenshot

Pripadnici Minstarstva unutrašnjih poslova u Nišu i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu obavljaju uviđaj, a saobraćaj se odvija bez prekida, levom kolovoznom trakom, navodi MUP.

Direktor KC Niš Miodrag Lazić rekao je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi zbrinuto 14 povređenih putnika iz slovačkog autobusa i da je među njima jedan putnik teže, dok je ostalih 13 lakše povređeno.

Lazić je za RTS rekao da su jutros oko pet sati pristigli povređeni putnici, da je jedan zbrinut sa teškim povredama grudnog koša i on je primljen na odeljenje grudne hirurgije Urgentnog centra.

– Primili smo dete koje je upućenio na dečju hirurgiju i ono je lakše povređeno, tako da neće biti zadržano u bolnici – rekao je Lazić i naglasio da je ostalih 12 putnika lakše povređeno.

Uskoro opširnije…
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI