UZASI! Majka telom branila bebu od oca, HTEO OBE DA IH ZAKOLJE!

Kada su otišli gosti Z. M. je dohvatio nož i nasrnuo na svoju suprugu, koja je telom branila ćerkicu kako i nju ne bi povredio


U Velikoj Ivanči uhapšen je Z. M. (50), jer je posle ćerkinog prvog rođendana izbo suprugu G. R. (34).

Prema saznanjima lista Blic, on je nedavno izašao iz pritvora u kome je bio zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku.

– Ona je prijavila nasilje i njen suprug je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i je zajedno sa majkom i svedocima promenila iskaz. Tvrdili su da on nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora – kaže sagovornik ovog lista.

Kada je pušten iz prtivora, trebalo je sa suprugom da organizuje ćerkin rođendan. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti u šta će se ono pretvoriti.

– Kada su rođaci otišli, legla je u krevet sa ćerkicom, a on je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć – kažu poznanici ove porodice za Blic.

Izgubila je dosta krvi i sa teškim telesnim povredama je prevezena u Urgentni centar, a mladenovačka policija je uhapsila nasilnika, osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici, a zatim mu je određen pritvor do 30 dana.

– On je neradnik, preke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio. Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu – pričaju poznanici.

Kako oni kažu, najverovatnije nije imala snage da izgura do kraja sa njim i pošalje ga u zatvor.

– Verovatno se plašila da će po izlasku nauditi njihovoj ćerkici, njenoj deci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao.

Inaće, on je tukao i svoju prvu suprugu, koja se zbog batina na neko vreme sklonila u sigurnu kuću.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI