UZAS: UBIO ZENU POSLE EMISIJE DNK

JAGODINA – Stevan Kojić (30) iz Jagodine osuđen je na 30 godina zatvora za svirepo ubistvo supruge Žakline (26), potvrđeno je danas u sudu.
Ubistvo se dogodilo 2. aprila prošle godine u kući u kojoj su stanovali. Žaklina se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi.Sudija Lepomir Milosavljević je, prilikom izricanja kazne, ocenio da bi svaka manja kazna loše uticala na eventualne buduće izvršioce ovakvih dela.

Ubio sam je u besu i iz ljubomore. Borio sam se za svoju porodicu, ali nisam mogao da podnesem da bude s drugim – rekao je ranije kroz suze Stevan Kojić (29) iz Jagodine, koji je zbog bolesne ljubomore nasmrt pretukao suprugu Žaklinu (26) pred njihovom maloletnom decom.

Nekoliko dana pre zločina Stevan, Žaklina i njen bivši momak Ivan gostovali su u emisiji „DNK“ na TV Pink, u kojoj je Stevan izneo sumnju da je on otac dece koju ima sa Žaklinom. Iako je u emisiji dokazano da su ćerka i sin njegovi, on je i dalje tvrdio da ga Žaklina vara i da ne može više da joj veruje.

Ubio sam iz besa

Stravičan zločin dogodio se u noći između četvrtka u petka u stanu u Ulici Petra Kočića u Jagodini.
– Stevan je došao pijan iz grada oko 22 sata i ubrzo je počela svađa između njega i supruge Žakline, naočigled njihove ćerkice stare četiri godine i sina od pet meseci. Ubrzo se svađa otela kontroli, Stevan je udario suprugu po glavi tupim predmetom, a potom, kad je pala na pod, počeo da je davi i krvnički šutira. Ona je tada ostala bez svesti – kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje:

– Pokušao je da je povrati, ali uzalud. Popušio je nekoliko cigareta i pozvao policiju.

Na mestu zločina bio je stravičan prizor.
– Stevanu su ruke bile modre koliko je mučki udarao nesrećnu ženu. Ona je sva bila u podlivima, toliko ju je šutirao da su joj popucali unutrašnji organi. Stevan je plakao i govorio: „Šta sam to uradio?“ – kaže naš izvor.

Kojić je odmah priznao zločin.
– Učinio sam sve u besu i zbog ljubomore. Žao mi je što sam ubio Žaklinu. Borio sam se za porodicu, želeo sam da znam da li su deca moja – rekao je Stevan, koji iza sebe ima još jedan brak i decu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI